search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:00
MENU CLOSE

Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής κέρδισαν υποψηφιότητα για Γκράμμυ (Video)

09.12.2015 07:53
Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής κέρδισαν υποψηφιότητα για Γκράμμυ (Video) - Media

Οι υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία Γκράμμυ ανακοινώθηκαν εχθές και περιλαμβάνουν τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής, όπως τους Κέντρικ Λαμάρ, Τέιλορ Σουίφτ και πολλούς άλλους.

 

Οι υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία Γκράμμυ ανακοινώθηκαν εχθές και περιλαμβάνουν τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής, όπως τους Κέντρικ Λαμάρ, Τέιλορ Σουίφτ και πολλούς άλλους.

Αυτό όμως που δεν περίμενε σχεδόν κανείς ήταν η υποψηφιότητα κρατουμένων των φυλακών του Μαλάουι. Οι Zomba Prison Project κυκλοφόρησαν το άλμπουμ τους χάρις στον παραγωγό Ίαν Μπρέναν, ο οποίος πήρε άδεια και επισκέφθηκε τους κρατούμενους το 2013 για δέκα ημέρες. Στο άλμπουμ εμπεριέχονται τραγούδια που γράφτηκαν από 16 κρατούμενους.

Η συγκεκριμένη φυλακή είναι ένα πλίθινο κτίριο χτισμένο το 1930 το οποίο στεγάζει πάνω από 2000 άτομα ενώ έχει χωρητικότητα μόλις για 340. Πολλοί από τους κρατούμενους περιμένουν χρόνια για μια δίκαιη δίκη ενώ αρκετοί βρίσκονται εκεί λόγω κατηγοριών για μαγεία ή ακόμα και ομοφυλοφιλία.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του άλμπουμ θα χρησιμοποιηθούν για να βρεθεί νομική βοήθεια για τους κρατούμενους και ήδη τρεις γυναίκες κρατούμενοι έχουν βγει από τη φυλακή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:57