search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:25
MENU CLOSE

4 Βρετανοί ανά δευτερόλεπτο υπογράφουν για να απαγορευτεί η είσοδος στον Ντόναλντ Τραμπ

09.12.2015 12:15
Υποχρεώθηκε σε παραίτηση ο διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ - Media

Μετά τις προσβλητικές δηλώσεις του, υποψηφίου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, Ντόναλντ Τραμπ οι Βρετανοί μαζεύουν υπογραφές για να απαγορευτεί η είσοδος του στη χώρα.

 

Μετά τις προσβλητικές δηλώσεις του, υποψηφίου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, Ντόναλντ Τραμπ οι Βρετανοί μαζεύουν υπογραφές για να απαγορευτεί η είσοδος του στη χώρα.

Ήδη έχουν μαζευτεί 90,000 υπογραφές ενώ αν το νούμερο φτάσει τις 100,000 τότε το θέμα πρέπει να συζητηθεί στη βουλή των αντιπροσώπων.

Η Σουζαν Κέλλυ, η ακτιβίστρια που ξεκίνησε διαδικτυακά τη συλλογή υπογραφών, υποστήριξε πως οι ομιλίες του Τραμπ σπέρνουν το μίσος στο κοινό. Χαρακτηριστικά δήλωσε πως «Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει απαγορεύσει την είσοδο σε πάρα πολύ κόσμο λόγω ομιλιών που προάγουν το μίσος και τη βία. Οι ίδιες αρχές πρέπει να ισχύουν για όλους όσους επιθυμούν να εισέλθουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Από τη στιγμή που το Ηνωμένο Βασίλειο θέλει να επιβάλει τέτοια κριτήρια σε όσους θέλουν να το επισκεφθούν, πρέπει να ισχύουν τόσο για πλούσιους όσο και για φτωχούς, τους αδύναμους όσο και τους δυνατούς».

Ήδη πληθώρα κόσμου έχει καταδικάσει τις δηλώσεις του Τραμπ. Αρχηγοί κρατών, δημοκράτες αλλά και ρεπουμπλικάνοι στις ΗΠΑ, ακόμα και η συγγραφέας Τζ.Κ Ρόουλινγκ.

Ο πρωθυπουργός της Αγγλίας Ντέιβιντ Κάμερον, σπάζοντας την παράδοση του να μην σχολιάζει το Ηνωμένο Βασίλειο τους υποψήφιους προέδρους των ΗΠΑ, δήλωσε πως τα λόγια του Τραμπ ήταν «διχαστικά, μη βοηθητικά και γενικά απλά λάθος». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:24