search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:20
MENU CLOSE

Τράπεζα Αγγλίας: Η συμφωνία για το χρέος αποτελεί προϋπόθεση μίας βιώσιμης λύσης για την ελληνική οικονομία

09.12.2015 13:27
Τράπεζα Αγγλίας: Η συμφωνία για το χρέος αποτελεί προϋπόθεση μίας βιώσιμης λύσης για την ελληνική οικονομία - Media

«Μία βιώσιμη λύση», για την Ελλάδα, «θα απαιτήσει πιθανότατα μία συμφωνία για την ελάφρυνση του χρέους της», σημείωσαν αξιωματούχοι της Τράπεζας της Αγγλίας.

 

«Μία βιώσιμη λύση», για την Ελλάδα, «θα απαιτήσει πιθανότατα μία συμφωνία για την ελάφρυνση του χρέους (της)», σημείωσαν αξιωματούχοι της Επιτροπής Χρηματοπιστωτικής Πολιτικής της Τράπεζας της Αγγλίας, κατά την τελευταία συνεδρίασή τους, σύμφωνα με τα πρακτικά της συνεδρίασης, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg.

Οι αξιωματούχοι της 10μελούς Επιτροπής της βρετανικής Κεντρικής Τράπεζας, που συνεδρίασε υπό τον Διοικητή της Μαρκ Κάρνεϊ, συζήτησαν μία σειρά από θέματα. Μεταξύ άλλων, συζήτησαν, όπως αναφέρουν τα πρακτικά, την επίπτωση των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι τον περασμένο μήνα και σημείωσαν ότι δεν είναι σαφές πώς θα επηρεαστεί η οικονομική δραστηριότητα. Οι ίδιοι διέβλεψαν έναν κίνδυνο αστάθειας στις ροές κεφαλαίων, καθώς οι κεντρικές τράπεζες αποκλίνουν όσον αφορά τη νομισματική πολιτική τους. Η αντίδραση της αγοράς στην όποια απόφαση της αμερικανικής κεντρικής τράπεζας να κάνει πιο περιοριστική την πολιτική της «παραμένει δύσκολο να προβλεφθεί», ανέφεραν οι αξιωματούχοι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:18