29/02/2020 06:42:36
29.3.2011

Για όλα φταίει η Τίνα!

Για όλα φταίει η Τίνα! - Media

Της Gold Finger

Εάν για τον Θεόδωρο Πάγκαλο πίσω από κάθε διαμαρτυρία βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, για κάποιους στην κυβέρνηση πίσω από κάθε κακοδαιμονία βρίσκεται η Τίνα Μπιρμπίλη.

Τελευταίο παράδειγμα, οι διαρροές που έγιναν μετά το χθεσινό υπουργικό συμβούλιο και οι οποίες ήταν για μια ακόμα φορά στοχοποιημένες… Έτσι ακούσαμε ότι «οι υπουργοί είναι πυρ και μανία με την Τίνα Μπιρμπίλη» γιατί σε συνέντευξή της είπε ότι βασικές υποδομές, όπως τα δίκτυα του ηλεκτρισμού, των υδάτων και του φυσικού αερίου, θα πρέπει να παραμείνουν στον έλεγχο του δημοσίου.

Και το ερώτημα είναι… είναι πυρ και μανία γιατί διαφωνούν με αυτή τη θέση ή γιατί  διστάζουν να τη διατυπώσουν δημοσίως; Είναι πυρ και μανία γιατί την θεωρούν εύκολο στόχο ή γιατί την θεωρούν δύσκολο; Είναι πυρ και μανία γιατί κατέχει το πιο ποθητό χαρτοφυλάκιο; Είναι πυρ και μανία γιατί κάποιοι όψιμα ανακάλυψαν ότι το νέο El Dorado είναι η ενέργεια και το περιβάλλον;

Κάθε απάντηση δεκτή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.