search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:09
MENU CLOSE

Ο γιος του Ερντογάν και οι αδελφοί Κεμπέρ είναι τρομοκράτες του ISIS; (Photo)

10.12.2015 05:40
Ο γιος του Ερντογάν και οι αδελφοί Κεμπέρ είναι τρομοκράτες του ISIS; (Photo) - Media

Τη δυσαρέσκειά τους για την παλιά φωτογραφία τους με τον γιο του Τούρκου Προέδρου Μπιλάλ Ερντογάν η οποία δημοσιεύτηκε στον ρωσικό Τύπο με τίτλο `Ο Μπιλάλ με την ηγεσία του Ισλαμικού Κράτους` εκφράζουν οι αδελφοί εστιάτορες Κεμπέρ οι οποίοι φιλοξένησαν τους εκπροσώπους του ξένου Τύπου στο εστιατόριο τους με τα κεμπάμπ.

 

Τη δυσαρέσκειά τους για την παλιά φωτογραφία τους με τον γιο του Τούρκου Προέδρου Μπιλάλ Ερντογάν η οποία δημοσιεύτηκε στον ρωσικό Τύπο με τίτλο “Ο Μπιλάλ με την ηγεσία του Ισλαμικού Κράτους” εκφράζουν οι αδελφοί εστιάτορες Κεμπέρ οι οποίοι φιλοξένησαν τους εκπροσώπους του ξένου Τύπου στο εστιατόριο τους με τα κεμπάμπ.

Σύμφωνα με το mignatiou.com, το εστιατόριο τους με την ονομασία “Τζιεριστάν” είναι στην ισλαμική συνοικία Φατίχ της Κωνσταντινούπολης και μίλησαν στους εκπροσώπους του ξένου Τύπου για τη φωτογραφία τους με τον Μπιλάλ Ερντογάν την οποία είχαν βγάλει μαζί του πριν από χρόνια όταν πήγε στο μαγαζί τους για κεμπάμπ.

Οι αδελφοί Κεμπέρ ανέφεραν ότι ήταν μεγάλη τους τιμή που ο Μπιλάλ Ερντογάν επισκέφθηκε το εστιατόριο τους γι αυτό και έβγαλαν μαζί του αναμνηστική φωτογραφία.

Όταν η φωτογραφία εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω της ενδυμασίας τους κάποιοι έγραψαν γι’ αυτούς ότι είναι μέλη της Αλ Κάιντα, επειδή τότε δεν υπήρχε ΙSIS. Αργότερα κάποιοι άλλοι την αναδημοσίευσαν γράφοντας αυτή τη φορά ότι `ο Μπιλάλ είναι με τους ηγέτες του ISIS`.

“Στην αρχή εμείς δεν το πήραμε και πολύ σοβαρά αλλά τελικά το θέμα εξελίχθηκε μέχρι εδώ. Αυτοί που έβγαλαν αυτές τις ειδήσεις δεν μας γνωρίζουν και δεν ξέρουν τι άνθρωποι είμαστε. Μας ενοχλεί και μας να μας παρομοιάζουν με αυτή την οργάνωση”, ανέφεραν.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33