search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:01
MENU CLOSE

Ξεκινά κύκλος συναντήσεων Τσίπρα με βουλευτές – Ενημέρωση για τοπικά προβλήματα και πολιτική ζύμωση στην ατζέντα

10.12.2015 11:47
Ξεκινά κύκλος συναντήσεων Τσίπρα με βουλευτές - Ενημέρωση για τοπικά προβλήματα και πολιτική ζύμωση στην ατζέντα - Media
Κύκλο επαφών με τους βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά από σήμερα ο πρωθυπουργός, με στόχο να τους συναντήσει όλους μέχρι τις γιορτές.

 

Κύκλο επαφών με τους βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά από σήμερα ο πρωθυπουργός, με στόχο να τους συναντήσει όλους μέχρι τις γιορτές. Οι συναντήσεις με βουλευτές θα γίνουν ανά περιφέρεια προκειμένου  ο Αλέξης Τσίπρας να ενημερωθεί για τα ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν την κάθε περιοχή της χώρας, αλλά και για να γίνει συζήτηση για τις εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας και διεθνώς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός έχει δεχτεί εδώ και καιρό εισηγήσεις ώστε να συναντήσει τους βουλευτές του καθώς υπάρχουν ορισμένοι που εκλέχτηκαν για πρώτη φορά και δεν τους έχει γνωρίσει ακόμη, αλλά και γενικότερα για λόγους ζύμωσης.

Πάντως συνεργάτες του πρωθυπουργού επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει κάποιος συναγερμός και δεν υποδηλώνει κάποια ανησυχία αυτή η πρωτοβουλία. Ωστόσο είναι φανερό ότι η πρωτοβουλία αυτή έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη φάση για την κυβέρνηση, λίγες μέρες πριν να έρθει στη Βουλή η δεύτερη δέσμη προαπαιτούμενων και  μερικές εβδομάδες πριν την ψήφιση του ασφαλιστικού και άλλων μέτρων που εντάσσονται στην πρώτη αξιολόγηση όπως η φορολογία των αγροτών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:55