search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:24
MENU CLOSE

Συνελήφθη 26χρονη υπήκοος Βραζιλίας στο Ελ. Βενιζέλος για διακίνηση κοκαΐνης (Photos)

10.12.2015 14:27
Συνελήφθη 26χρονη υπήκοος Βραζιλίας στο Ελ. Βενιζέλος για διακίνηση κοκαΐνης (Photos) - Media
Συνελήφθη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών 26χρονη υπήκοος Βραζιλίας για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια

 

Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», μία 26χρονη υπήκοος Βραζιλίας, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας κοκαΐνης.  

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν την 26χρονη, η οποίααφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενη από το Σάο Πάολο Βραζιλίας μέσω Ζυρίχης.

Συγκεκριμένα, η 26χρονη αλλοδαπή μετέφερε ποσότητα κοκαΐνης στην αποσκευή της, μέσα σε εξήντα τρεις (63) νάιλον τυποποιημένες συσκευασίες βαφής μαλλιών, συνολικού βάρους 5.250 γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι η συλληφθείσα αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης, από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς τη Χώρας μας. 

Η 26χρονη οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:23