search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:23
MENU CLOSE

«Η οργή του Ανδρέα», (όπως την αντιλαμβάνεται η Δήμητρα…)

10.12.2015 15:51
«Η οργή του Ανδρέα», (όπως την αντιλαμβάνεται η Δήμητρα…) - Media

Συνεχίζει να πουλάει τον Ανδρέα Παπανδρέου η οικογένεια του. Αυτή την φορά  η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου ένα μήνα μετά την Μαργαρίτα Παπανδρέου εμφανίζεται στην εκδοτική αγορά με  νέο βιβλίο με τον… ηχηρό τίτλο «Η Οργή του Ανδρέα», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη. 

 

Συνεχίζει να πουλάει τον Ανδρέα Παπανδρέου η οικογένεια του. Αυτή την φορά  η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου ένα μήνα μετά την Μαργαρίτα Παπανδρέου εμφανίζεται στην εκδοτική αγορά με  νέο βιβλίο με τον… ηχηρό τίτλο «Η Οργή του Ανδρέα», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Στο σχετικό δελτίο τύπου ονόματα και γεγονότα «μπερδεύονται γλυκά» και σίγουρα οι αναφορές σε πολιτικούς φίλους, άσπονδους εχθρούς και αντιπάλους του Ανδρέα, ακόμα και στον γιό του Γιώργο θα προκαλέσουν συζητήσεις. Αναδημοσιεύουμε από το σχετικό δελτίο τύπου μερικούς εύγλωττους τίτλους  όσων αναφέρει η συγγραφέας, με την παρατήρηση ότι οι αναφορές αφορούν (και) σε πρόσωπα και γεγονότα που ήρθαν στο προσκήνιο της πολιτικής μας ιστορίας έτη μετά τον θάνατο του Ανδρέα. Προφανώς η “Οργή του Ανδρέα” εμπλουτίζεται με  σχόλια και προσεγγίσεις για τον ρόλο τους  της ίδιας της  συγγραφέως:  

« Αμερικάνοι: Εξοντώστε τον Ανδρέα τώρα! Ανδρέας Παπανδρέου: Ή θα σβήσουμε το χρέος  ή θα εξαφανίσει το έθνος! Ποια ήταν η θέση του Ανδρέα για τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Η πλήρης πολιτική του παρακαταθήκη για όλα τα θέματα. Η δίκαιη οργή του για τους επιγόνους του. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ένας ανέντιμος αντίπαλος! Πώς έσυρε το ΚΚΕ-Συνασπισμό  στη συγκυβέρνηση. Η «άγονος ευφυΐα»  του Βαγγέλη Βενιζέλου! Ποιοι κύκλοι επέβαλαν πρωθυπουργό τον Κώστα Σημίτη… Τα 70 σημεία που δείχνουν πώς ο Γιώργος Παπανδρέου μεταμορφώθηκε σε αντί-Ανδρέα! Πώς ο Κώστας Λαλιώτης οδηγήθηκε σε παραίτηση από γραμματέας του ΠΑΣΟΚ με παρέμβαση του αμερικανικού παράγοντα. Μιχάλης Χαραλαμπίδης, ο ιδεολόγος! Πάγκαλος, ο ιστορικά στρεψόδικος νεοδεξιός! Ο Σταύρος Θεοδωράκης παίρνει εντολές … Ο Παρασκευάς Αυγερινός λαμβάνει την απάντησή του. Ο Ηλίας Μόσιαλος ένα πολιτικό γενόσημο. Συναντήσεις με τον Καντάφι. Τι είπε για τον Γιώργο… Ο Δημήτρης Δρούτσας εκτελεστικό όργανο πίσω από το σχέδιο ΑΝΑΝ. Ο Γρηγόρης  Βαλιανάτος και η θέση του Ανδρέα για το Watch Helsniki. Είναι ο Τζoρτζ Σόρος ο ιθύνων νους πίσω από τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα; Η Φωτεινή Τομαή, ο Τσαρλς Ρις και πώς επέστρεψε ο Στιβ Λάλας. Ο Λαφαζάνης και οι σταλινικοί. Μίμης Ανδρουλάκης, Μαρία Δαμανάκη, Στέφανος Μάνος, Ανδρέας Ανδριανόπουλος. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Νίκου Αλιβιζάτου ως πρωταγωνιστή της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Τα εθνικά φάουλ του Θάνου Βερέμη και του Χρήστου Ροζάκη. Το δίδυμο Άννας Διαμαντοπούλου και Θάλειας Δραγώνα και η αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων.  Ο Γεράσιμος Αρσένης, η βίαιη σύγκρουση με τους εκσυγχρονιστές. Το Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, τα πρόσωπα, οι επιστολές, η εσωκομματική πάλη.»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:23