search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 05:55
MENU CLOSE

Αποκλειστικές προσφορές για δημοφιλείς θεατρικές παραστάσεις από το COSMOTE DEALS for YOU

10.12.2015 17:27
Αποκλειστικές προσφορές για δημοφιλείς θεατρικές παραστάσεις από το COSMOTE DEALS for YOU - Media

Μερικές από τις πιο αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις της σεζόν με 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 ή με 30% έκπτωση στην τιμή του εισιτηρίου μπορούν να απολαμβάνουν με το πρόγραμμα COSMOTE DEALS for YOU όλοι οι πελάτες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας COSMOTE.

 

Μερικές από τις πιο αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις της σεζόν με 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 ή με 30% έκπτωση στην τιμή του εισιτηρίου μπορούν να απολαμβάνουν με το πρόγραμμα COSMOTE DEALS for YOU όλοι οι πελάτες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας COSMOTE.

H συνεργασία του θεάτρου Πάνθεον με το COSMOTE DEALS for YOU εγκαινιάζεται με το μιούζικαλ NINE προσφέροντας 2 εισιτήρια στη τιμή του 1 για την παράσταση που σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας και πρωταγωνιστούν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Μάρω Κοντού, η Κατερίνα Λέχου, η Νάντια Μπουλέ, η Έλενα Παπαρίζου, η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Τάνια Τρύπη.

Η προσφορά των 2 εισιτηρίων στην τιμή του 1 από το COSMOTE DEALS for YOU ισχύει και για τις κωμωδίες στο θέατρο Ακάδημος, «Αναμείνατε στο ακουστικό σας» του Hal Salwen σε σκηνοθεσία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, στο θέατρο Κάππα, «Μου λες αλήθεια» του Florian Zeller σε σκηνοθεσία του Σπύρου Παπαδόπουλου και στο θέατρο Coronet, «Caveman», με πρωταγωνιστή το Θανάση Βισκαδουράκη.

Για την παράσταση στο θέατρο Γκλόρια «Θεέ μου, τι σου κάναμε;» με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή το Λάκη Λαζόπουλο, οι πελάτες κινητής και σταθερής έχουν έκπτωση 30% στη τιμή των εισιτηρίων. Η ίδια έκπτωση ισχύει και για τον Γιάννη Μπέζο στον «Αρχοντοχωριάτη», τον Πέτρο Φιλιππίδη που πρωταγωνιστεί στη πολιτική κωμωδία «Δάφνες και Πικροδάφνες» και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη που συμπράττει με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο στη μαύρη κωμωδία «Ο Θεός της Σφαγής».

Εισιτήρια για τις παραστάσεις προπωλούνται και στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Το COSMOTE DEALS for YOU προσφέρει μοναδικές εμπειρίες μέσα από αποκλειστικές προσφορές για ψυχαγωγία, γεύση, πολιτισμό, απόδραση, shopping και αυτοκίνητο. Για συμμετοχή χρειάζεται μόνο η αποστολή κενού SMS στο 19019[1] (πελάτες κινητής) ή καλώντας το 13019[2] (πελάτες σταθερής) ή μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος[3] (πελάτες κινητής και σταθερής).

 

[1] 0,50 ευρώ / SMS

[2] 0,50 ευρώ / κλήση

[3] 0,50 ευρώ / κωδικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28