16/01/2019 19:53:06
11.12.2015 / ΜΙΧΑΛΟΥ

Πρώτα τα εύσημα και μετά η δημιουργία δικαιοσύνης!

Πρώτα τα εύσημα και μετά η δημιουργία δικαιοσύνης! - Media

 

Το ακούσαμε και αυτό από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Guardian, όπου λέει ότι: «Δεν έχουμε προλάβει να κυνηγήσουμε τους πλούσιους και να δημιουργήσουμε μία αίσθηση δικαιοσύνης»…

Και πώς να γίνει διαφορετικά αφού έτσι όπως πάνε τα πράγματα καταντήσαμε να φτύνει η Μέρκελ και να πνίγονται εκεί στο υπουργείο Οικονομικών!!!

Τρέχουν και δεν φθάνουν οι άνθρωποι να φέρουν εις πέρας ότι τους υπαγορεύει το Βερολίνο.

Αλλά εντάξει τελικά δικαιωθήκαμε τόσο που ακόμα και ο υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας είπε ότι η Ελλάδα έκανε με το τρίτο μνημόνιο όσα δεν έκανε με τα δύο προηγούμενα μαζί…

Και πώς να μην είναι ικανοποιημένος ο άνθρωπος, αφού αυτός και οι όμοιοι του (δανειστές) λίγες μέρες νωρίτερα «αγόρασαν» με 5 δις ευρώ τράπεζες με περιουσία 345 δις ευρώ.  Και για να γίνουμε πιο σαφείς, τα ποσοστά που είχε το ΤΧΣ μετά την αύξηση των μετοχικών κεφαλαίων άλλαξαν προς το χειρότερο... Συγκεκριμένα στα χέρια του πλέον κατέχει το ΤΧΣ μόλις το 41% της ΕΤΕ από το 57,2% που είχε πριν, το 66,9% από το 29% της Πειραιώς, το 3% - 4% από το 35,4%  της Eurobank και τέλος το 11% της Alpha Bank από το 66,2%!!!

Τώρα σε ότι αφορά την κοινωνική δικαιοσύνη, αξιοκρατία, ελευθερία από τους εξαναγκασμούς που επιβάλλουν οι ανεξέλεγκτες οικονομικές ανισότητες θα γίνουν και αυτά κάποια στιγμή!!!

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.