search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:29
MENU CLOSE

Ο Νταβούτογλου ανακοίνωσε αύξηση 30% στον κατώτατο μισθό

11.12.2015 07:27
Νταβούτογλου: Η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας δεν μπορεί να εφαρμοσθεί χωρίς την κατάργηση της βίζας - Media

Κοινωνικά μέτρα εξήγγειλε ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου. 

 

Κοινωνικά μέτρα εξήγγειλε ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου.  Για την ακρίβεια, ανακοίνωσε την αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 30%, από τα 313 ευρώ στα 407 ευρώ δηλαδή, αλλά και μέτρα ελάφρυνσης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις προκειμένου, όπως είπε, η κυβέρνηση να βοηθήσει τους επιχειρηματίες να εφαρμόσουν την αύξηση αυτή.

«Θα ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα για να στηρίξουμε τους νέους επιχειρηματίες» είπε ο Νταβούτογλου μιλώντας για ένα χρηματοδοτικό πακέτο μέσω του οποίου θα χορηγούνται με μηδενικό επιτόκιο δάνεια ύψους έως 31.000 ευρώ.

Τέλος, ανακοίνωσε το μηδενισμό του ΦΠΑ σε τροφές κτηνοτρόφων και λιπάσματα. «Θα υλοποιήσουμε όσα υποσχεθήκαμε στους νέους, τις γυναίκες, τους αγρότες, τους εργάτες και όλους τους πολίτες μέσα στους επόμενους τρεις μήνες. Έχουμε δώσει υποσχέσεις στο λαό και ήρθε η ώρα να τις κάνουμε πραγματικότητα» κατέληξε ο Νταβούτογλου στην ανακοίνωσή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:27