search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:39
MENU CLOSE

Το θερμό καλωσόρισμα του Ομπάμα σε Σύρο πρόσφυγα (Photos)

11.12.2015 09:14
Το θερμό καλωσόρισμα του Ομπάμα σε Σύρο πρόσφυγα (Photos) - Media

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα φαίνεται ότι συγκινήθηκε με την προσωπική ιστορία ενός Σύρου πρόσφυγα, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Humans of New York στο Facebook.

 

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα φαίνεται ότι συγκινήθηκε με την προσωπική ιστορία ενός Σύρου πρόσφυγα, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Humans of New York στο Facebook.

Ο Σύρος, ο οποίος είναι επιστήμονας, σήμερα ζει στην Τουρκία, έχει χάσει όλη την οικογένειά του και πλέον αντιμετωπίζει και ο ίδιος σοβαρά προβλήματα υγείας, μέσα από το κείμενο που έγραψε και δημοσιεύτηκε αποκάλυψε ότι πλέον έχει εγκριθεί η εγκατάστασή του στο Μίσιγκαν. 

Μόλις χθες ο Αμερικανός πρόεδρος του έγραψε μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook: «Ως σύζυγος και πατέρας, δεν μπορώ καν να φανταστώ την απώλεια που έχετε υπομείνει. Εσείς και η οικογένειά σας αποτελείτε έμπνευση. Ξέρω ότι οι μεγάλοι άνθρωποι του Μίσιγκαν θα σας αγκαλιάσουν με τη συμπόνια και την υποστήριξη που σας αξίζει. Ναι, μπορείτε ακόμα να κάνετε τη διαφορά στον κόσμο και είμαστε υπερήφανοι που θα συνεχίσετε με τα όνειρά σας εδώ. Καλώς ήρθατε στο νέο σας σπίτι. Είστε μέρος αυτού που κάνει την Αμερική μεγάλη» κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:38