search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:31
MENU CLOSE

Αστυνομικός βίασε περισσότερες από 12 γυναίκες εν ώρα υπηρεσίας (Photos + Video)

11.12.2015 10:06
Ιωάννινα: Αυτός είναι ο 20χρονος που βίασε 3 ετών αγοράκι (Photos) - Media

Σε αναφιλητά ξέσπασε κατά την διάρκεια της ανάγνωσης των ετυμηγοριών, ο 29χρονος πρώην αστυνομικός της Οκλαχόμα Ντάνιελ Χολτζκλόου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό πάνω από 12 γυναικών εν ώρα υπηρεσίας.

 

Σε αναφιλητά ξέσπασε κατά την διάρκεια της ανάγνωσης των ετυμηγοριών, ο 29χρονος πρώην αστυνομικός της Οκλαχόμα Ντάνιελ Χολτζκλόου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό πάνω από 12 γυναικών εν ώρα υπηρεσίας, σύμφωνα με το NBC.

Ο Χολτζκλόου χρεώθηκε με 36 κατηγορίες βιασμού, εξαναγκαστικού σοδομισμού διά του στόματος, διαρρήξεων και για άλλα αδικήματα.

Ο εισαγγελέας Ντέιβιντ Πέιτερ δήλωσε ότι θα ζητήσει οι ποινές να πραγματοποιηθούν διαδοχικά: «Θα το ζητήσουμε από τον δικαστή για να διαβεβαιώσουμε ότι ο κατηγορούμενος δεν θα ξαναδεί το φως της ημέρας».

Η υπόθεση είχε φυλετική χροιά και προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κινήματος «Οι μαύρες ζωές έχουν σημασία», καθώς κάποιες κοπέλες από τα θύματα ήταν μαύρες. Οι ένορκοι αποτελούνταν από οκτώ άνδρες και τέσσερις γυναίκες, όλοι λευκοί.

Μερικοί από τους υποστηρικτές των θυμάτων τραγούδησαν το «Happy Birthday» στον κατηγορούμενο, καθώς είχε τα γενέθλιά του την Πέμπτη.

13 γυναίκες περιέγραψαν παρόμοια περιστατικά και σύμφωνα με τις ίδιες, ο 29χρονος τις εξανάγκασε να κάνουν σεξ μαζί του υπό την απειλή της σύλληψης τους για εκκρεμή εντάλματα είτε για κατοχή ναρκωτικών.

Ο συνήγορος του Χολτζκλόου αμφισβήτησε την αξιοπιστία των λεγόμενων των θυμάτων και τους ρώτησε αν είχαν πάρει ναρκωτικά πριν συναντήσουν τον αστυνομικό

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χολτζκλόου έχασε την θέση του από αστυνομικός λίγο πριν την δίκη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24