search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:02
MENU CLOSE

Μητέρα ενός κοριτσιού 18 μηνών, αποφάσισε να αυτοκτονήσει, και πήδηξε σε έναν κήπο με άγρια σκυλιά

11.12.2015 16:45
Μητέρα ενός κοριτσιού 18 μηνών, αποφάσισε να αυτοκτονήσει, και πήδηξε σε έναν κήπο με άγρια σκυλιά  - Media

Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να επιζήσει. Τα σκυλιά την κατασπάραξαν ζωντανή. Οι λόγοι που την οδήγησαν στην πράξη αυτή παραμένουν άγνωστοι. 

 

Οι λόγοι που οδήγησαν τη Ρεμπέκα Χάρντυ να βάλει τέρμα στη ζωή της με ένα απόιστευτα φρικτό τρόπο, παραμένουν άγνωστοι και η αστυνομία τους ερευνά. Η Ρεμπέκα πάντως πριν από λίγους μήνες είχε εγκλειστεί σε ψυχιατρική κλινική για διάφορα ψυχολογικά θέματα που αντιμετώπιζε που την είχαν οδηγήσει σε απόπειρες αυτοκτονίας.

Και σαν να μην έφταναν οι προσωπικοί της δαίμονες που την κατέτρωγαν, της έκαναν και έξωση από το σπίτι επειδή χρωστούσε κάποια ενοίκια. Όμως τον τελευταίο καιρό και μετά τη γέννηση της κόρης της έδειχνε αναγεννημένη και ευτυχισμένη.

Πριν λίγες ημέρες όμως, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της. Ζούσε στο Πορ Χάρον στο βόρειο Ντιτρόιτ, 60 χλμ από τον Καναδά. Άφησε την 18μηνη κορούλα της και πήγε σε μια περιοχή όπου ήξερε πως μέσα σε έναν κήπο υπήρχαν 2 άγρια σκυλιά. Ένα πιτ μπουλ και ένα ημίαιμο πιτμπουλ με χάσκι. Τα σκυλιά ήταν εξαιρετικά επιθετικά και άγρια και οι γείτονες λένε πως ο ιδιοκτήτης τους για να τα κρατάει σε τέτοια κατάσταση τα ταΐζε ωμό κρέας.

Η Ρεμπεκά σκαρφάλωσε τη μάνδρα και πήδηξε μέσα. Τα σκυλιά έπεσαν επάνω της και την κατασπάραξαν ζωντανή. Μια δαγκωματιά της έκοψε την καρωτίδα πέρα για πέρα και ήταν μοιραία. Η Ρεμπέκα ξεψύχησε στο ασθενοφόρο στο δρόμο προς το νοσοκομείο.

Ο αρραβωνιαστικός της πάντως αμφισβητεί την πιθανότητα της αυτοκτονίας και πιστεύει πως κάτι άλλο βρίσκεται πίσω από την απονενοημένη πράξη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:53