search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:03
MENU CLOSE

24 υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες 2016 για τις σειρές στον ΟΤΕ TV

11.12.2015 17:33
24 υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες 2016 για τις σειρές στον ΟΤΕ TV - Media

Συνολικά 24 Χρυσές Σφαίρες διεκδικούν οι σειρές που προβάλλονται στον ΟΤΕ TV, σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για το 2016, με το Mr. Robot, τον 2ο κύκλο του Fargo και την ιστορική μίνι σειρά Wolf Hall να οδηγούν την κούρσα στη διοργάνωση με 3 υποψηφιότητες το καθένα.

 

Συνολικά 24 Χρυσές Σφαίρες διεκδικούν οι σειρές που προβάλλονται στον ΟΤΕ TV, σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για το 2016, με το Mr. Robot, τον 2ο κύκλο του Fargo και την ιστορική μίνι σειρά Wolf Hall να οδηγούν την κούρσα στη διοργάνωση με 3 υποψηφιότητες το καθένα.

Το Mr. Robot, η ανατρεπτική σειρά του Σαμ Εσμάιλ με τον αντικοινωνικό ιδιοφυή χάκερ Έλιοτ, είναι υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής Σειράς, Α΄Ανδρικού ρόλου για τον εξαιρετικό Ραμί Μάλεκ και Β’ Ανδρικού Ρολου για τον Κρίστιαν Σλέιτερ. Το Fargo, του Νόα Χόλεϊ, που ήδη μετρά 2 Χρυσές Σφαίρες και 3 Emmy -μεταξύ άλλων-, διεκδικεί Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Τηλεταινίας ή Μίνι Σειράς, Α΄Ανδρικού ρόλου σε Μίνι Σειρά για τον Πάτρικ Γουίλσον και Α΄Γυναικείου ρόλου για την Κίρστεν Ντανστ. Με τριπλή υποψηφιότητα έφυγε και το Wolf Hall για τα πολιτικά παιχνίδια στον αγγλικό βασιλικό θρόνο το 1520, στις κατηγορίες: Καλύτερη Τηλεταινία ή Μίνι Σειρά, Α΄Ανδρικού (Ντέμιαν Λούις) και Β’ Ανδρικού (Μαρκ Ράιλανς) ρόλου σε Τηλεταινία ή Μίνι Σειρά.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η συμμετοχή του Mozart in The Jungle στις φετινές υποψηφιότητες, με τη νέα κωμική σειρά για όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια της σκηνής κλασικής μουσικής της Νέας Υόρκης, να διεκδικεί Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Κωμικής Σειράς και Α’ Ανδρικού Ρόλου σε Κωμική Σειρά για τον Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ. Στην κούρσα των Golden Globes και φέτος βρίσκονται το House of Cards(υποψηφιότητα για την Ρόμπιν Ράιτ), το Orange is the New Black (Καλύτερη Κωμική Σειρά, Β’ Γυναικείου Ρόλου σε Κωμική Σειρά), καθώς επίσης το Donwton Abbey (ξανά η Τζοάν Φρόγκατ υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Β’ Γυναικειου ρόλου σε μίνι-σειρά, μετά την περσινή της βράβευση), το Luther (μετά από μια βράβευση το 2012 και 2 υποψηφιότητες ο Ίντρις Ελμπα διεκδικεί άλλη μία Χρυσή Σφαίρα Α΄Ανδρικού ρόλου σε Μίνι Σειρά) και το The Affair (Β’ Γυναικειου ρόλου σε μίνι-σειρά για την Μάουρα Τιέρνεϊ).

Όλες οι παραπάνω σειρές προβάλλονται σε αποκλειστικότητα στα κανάλια OTE CINEMA του OTE TV.

Ο Τζον Χαμ διεκδικεί και πάλι Χρυσή Σφαίρα Α’ Ανδρικού Ρόλου για το Mad Men (που προβάλλεται στον ΟΤE TV μέσω του Sundance Channel HD), ενώ υποψηφιότητες έχουν κερδίσει και οι σειρές EmpireAmerican Horror Story: HotelHow to Get away with Murder καιThe Grinder που προβάλλονται στα κανάλια FOX και FOX Life.    

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15