search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:53
MENU CLOSE

Παραλίγο «χοντρό» επεισόδιο μεταξύ αγροτών και υφυπουργού της κυβέρνησης (Video)

11.12.2015 18:43
Θράκη: Διαμαρτυρία μειονοτικών για το πρόγραμμα επίσκεψης της Κ. Σακελλαροπούλου - Media

Προπηλακίστηκαν από αγρότες και κτηνοτρόφους οι υπουργοί της κυβέρνησης, που παραβρέθηκαν στο 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Θρακών.

 

Προπηλακίστηκαν από αγρότες και κτηνοτρόφους οι υπουργοί της κυβέρνησης, που παραβρέθηκαν στο 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Θρακών.

Αγρότες της περιοχής αρχικά περικύκλωσαν με τρακτέρ το Κλειστό Γυμναστήριο Φερών. Στη συνέχεια εισήλθαν στον χώρο όπου και αποδοκίμασαν τους παρευρισκόμενους υπουργούς Γιάννη Αμανατίδη, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή της γγ Απόδημου Ελληνισμού, Δημήτρη Πλευράκη όμως το πιο σοβαρό πρόβλημα αντιμετώπισε ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Παναγιώτης Σγουρίδης, ο οποίος είδε μπροστά του, τους αγρότες να σπρώχνονται με άντρες των δυνάμεων καταστολής ώστε να φτάσουν κοντά του για να του «τα ψάλλουν».

Οι αγρότες με επικεφαλής τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, Κώστα Αλεξανδρή επιτέθηκαν φραστικά στον Παναγιώτη Σγουρίδη.

«Τα χωράφια μας εξακολουθούν να είναι πλημμυρισμένα και δεν έχουμε λάβει ακόμη αποζημίωση» φώναζαν οι αγρότες μεταξύ άλλων. Λίγο αργότερα και με την παρέμβαση της αστυνομίας, οι αγροτοκτηνοτρόφοι αποχώρησαν από το χώρο του Συνεδρίου.

Σε δηλώσεις του ο Παναγιώτης Σγουρίδης τόνισε ότι το θέμα των αποζημιώσεων ρυθμίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση είχε προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:53