search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:01
MENU CLOSE

Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στην Κυλλήνη ταρακούνησε τη Δυτική Ελλάδα

12.12.2015 09:30
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στην Κυλλήνη ταρακούνησε τη Δυτική Ελλάδα - Media

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή λίγο μετά τις 10.30 το πρωί στην Αχαΐα, την Ηλεία, την Ζάκυνθο και περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας. 

 

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή λίγο μετά τις 10.30 το πρωί στην Αχαΐα, την Ηλεία, την Ζάκυνθο και περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός που σημειώθηκε είχε μέγεθος 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίστηκε στο θαλάσσιο χώρο, ανάμεσα στην Ηλεία και την Ζάκυνθο και συγκεκριμένα 12 χιλιόμετρα νότια της Κυλλήνης.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχουν αναφερθεί τυχόν ζημιές από τον σεισμό, ο οποίος έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές της Ηλείας, της Ζακύνθου, της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:00