search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:03
MENU CLOSE

Συνεχίζει να μοιράζει… «αγάπη» ο Αμβρόσιος: Χαίρομαι που έγινε ντόρος – Αποβράσματα οι ομοφυλόφιλοι (Video)

12.12.2015 09:40
Συνεχίζει να μοιράζει... «αγάπη» ο Αμβρόσιος: Χαίρομαι που έγινε ντόρος - Αποβράσματα οι ομοφυλόφιλοι (Video) - Media

Στην εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου” μίλησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος και για μια ακόμα φορά συνέχισε το παραλήρημά του κατά των ομοφυλοφίλων, ενώ απάντησε και στον Γιώργο Λιάγκα με αχαρακτήριστες εκφράσεις.

 

Στην εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου” μίλησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος και για μια ακόμα φορά συνέχισε το παραλήρημά του κατά των ομοφυλοφίλων, ενώ απάντησε και στον Γιώργο Λιάγκα με αχαρακτήριστες εκφράσεις.

«Χαίρομαι γιατί έγινε μεγάλος ντόρος, όχι για το όνομά μου -ας με βρίζουν δεν με νοιάζει. Ο κόσμος άκουσε ότι υπάρχει και ένας ιεράρχης ο οποίος μιλάει κατά της ομοφυλοφιλίας. Αυτό ερεθίζει τα πνεύματα γιατί ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Εάν ο άνθρωπος ζει κατ’ ιδίαν το πάθος αυτό, δεν το ξέρω και δεν ασχολούμαι. Εάν έρθει να μου εξομολογηθεί ότι έχω αυτό το πάθος θα τον συμβουλεύσω να το νικήσει και να διορθώσει τη ζωή του. Εάν το πράξει τον αγκαλιάζω και τον τιμώ. Εάν μένει στην αμαρτία του και την υπερσπίζεται του λέω “κάνεις λάθος, πήγαινε κάπου αλλού”.

Ο κ. Λιάγκας, όποιος και αν είναι, να κοιτάξει τη στραβομάρα του! Αν αυτός είναι ηθικό πρόσωπο να βγει να κρίνει τους άλλους αλλά αν είναι ένας άνθρωπος του υποκόσμου να σταματήσει να λέει αυτά τα πράγματα για την Εκκλησία και να δικαιολογήσει τις δικές του πομπές. Αν είναι άντρας να βγει και να πει ένα, δύο, τρία, πέντε, δέκα ονόματα, αυτοί είναι έτσι και να πάρει την ευθύνη του γιατί ο άλλος που θα τον ακούσει θα αμυνθεί, θα του κάνει μήνυση, θα υπερασπιστεί την αθωότητά του αν είναι αθώος. Αν είναι ένοχος θα αναλάβει η Εκκλησία να βγάλει τα συμπεράσματα. Εγώ δεν λέγω ότι στην Εκκλησία είμαστε Άγιοι, αλλά να σκεφτείτε ότι στους 12 μαθητές του Κυρίου ο ένας ήταν προδότης. Πάντα υπάρχουν κι εκείνοι οι οποίοι στην πορεία της ζωής τους σκοντάφτουν.

Πάει στην κηδεία του ηθοποιού η πολιτικός κ. Άννα, δεν λέω το επώνυμό της, και λέει “σου ορκίζομαι θα αγωνιστώ για να ψηφιστεί ο νόμος περί συμβιώσεως ομοφυλοφίλων. Αυτή την πράξη καταδικάζω. Αυτό το πρόσωπο καταδικάζω. Ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι απορριπτέοι, είναι από όλη την κοινωνία, αλλά τον πολιτικό ο οποίος φέρεται έτσι φτύστε τον. Αυτά είναι κρίσεις και χαρακτηρισμοί για τους ομοφυλόφιλους, αυτοί που κάνουν την πράξη αυτή είναι αποβράσματα της κοινωνίας, δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι».

 

 

Πηγή: Zappit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:02