search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:01
MENU CLOSE

Η σελίδα του λοξού

12.12.2015 11:43

Η γελοιότητα σημασία διαδεδομένη εις τόπους όπου η κατανόηση των καταγεγραμμένων τείνει να πάρει την μορφή πρωτογενούς αναγνώσεως φέρει και υποφέρει ανεπανόρθωτες βλάβες στην περιοχή του καυκάλου.

 

Η γελοιότητα σημασία διαδεδομένη εις τόπους όπου η κατανόηση των καταγεγραμμένων τείνει να πάρει την μορφή πρωτογενούς αναγνώσεως φέρει και υποφέρει ανεπανόρθωτες βλάβες στην περιοχή του καυκάλου.

Στην ισοδυναμία περιδιαβαίνοντας να κι η σύνθεση να κατευθύνει τον άνεμο στην περιοχή του κρανίου δίνοντας με τον καταγέλαστο τρόπο της στον ορισμό στοιχεία από την γεωγραφία, εμπλουτίζοντας τοιουτοτρόπως τα λήμματα στο ευρετήριο των γραμμάτων που υπολείπονται.

Αναπνοή!

Στην συμπτωματολογία οξείες ημικρανίες συνοδευόμενες από τρανταχτούς γέλωτες ίσα το μεσουράνημα συνταιριάζουν αναμφιλέκτως με την απόκλιση των διασπασμένων φρένων των καιρών.

Στο σκυρόδεμα το εντύπωμα της ασάφειας, αποτέλεσμα τεραστίας διανοητικής επεξεργασίας μκρόνοου αυτοσχεδιασμού, διάτρητο υποδεχόταν το υγρό στοιχειο.

Ανασήκωμα θύμιζε αποχαυνωμένης ματιάς, ένστικτο κατηγορίας των κραμβοειδών, απαγγελία θρασύγλωσση εναρμονισμένη πλήρως με την αβελτερία να συλλαβίζει τις στροφές της ανυπαρξίας στο κατακάθι του νοήματος.

Και οι υπέρμαργοι θεατές και ακροατές χειροκροτούν και μορφάζουν ενθουσιασμένοι για τους γνωστούς λόγους της απίστευτης οικειότητας των ομοίων κατ εικόναν προσανατολισμών. Αίφνης λοιπόν ενώ στο ξημέρωμα η ακαταστασία προετοίμαζε την μεσημβρίαν.

Με αργό βήμα.

Όπως κατέβαινε το πλήθος στον πλατύ δρόμο με τις στοιχισμένες νεραντζιές.

Ένας περιθωριακός ανήρ, έξω από τις γραμμές της αισθητικής, με ακριβό σακάκι και παντελόνι του ιδίου αντιτίμου και χρώματος, δίχως τον λαιμοδέτη, αλλά με ανοικτούς τους γιακάδες να ανεμίζουν στον ανεμπόδιστο βοριά, έσειε την κεφαλήν του κομπορρημονώντας για το κατάπτυστο παρελθόν των προκατόχων του.

Ουσιαστικό δευτέρας κλίσεως ευεργετηθέν από τις προετοιμασμένες συνθήκες, κατέλαβε υπό την ανοχή των παρηκμασμένων διαστημάτων του ωρολογίου προγράμματος την προσοχή των ξεχαρβαλωμένων νοητικών λειτουργιών και των απελπισμένων αναπνοών και προσδιόρισε το πρότυπο της ξεφλουδισμένης ποιότητας των καινούργιων χρόνων.

Ενώ (δίχως τίποτα δίπλα )

Κορασίς ευειδούς απεικονίσματος και καταγωγής βαρείας συνοριακής προελεύσεως, περίλαμπρο έκπυγο πολυτελείας υπενδυμάτων μεταξωτών και υποδημάτων βαρυπρεπών με τακτοποιημένες τρίχες απανταχού και οφθαλμούς ψιμυθιωμένους, έριξε βλέμμα υποσχετικό, λικνίστηκε εκδιδομένη και καθόρισε το προφανές της αμοιβαιότητας.

Και ( πάλι το συμπλεκτικό τα κατάφερε)

Μια καρακάξα βρόντηξε την φωνή της στον παρακείμενο ξεφώνισε την κατάληξη και έγραψε στο πάτωμα την μεγέθυνση της μουτζούρας. Καθώς ο πετεινός του περιλάλητου πρωινού επικρότησε τον καγχασμό διακοσμώντας αντιστοίχως το άφλαστο του κειμένου, ο χειμώνας ενθρονισμένος μαρτύρησε με την βροχή την παλλιλογία της ελαφρότητας όλων των προσώπων πολύφημου βοηθητικού ρήματος.

[email protected]

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:59