search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:22
MENU CLOSE

Πριν τον Μαργαρίτη η Όλγα Γεροβασίλη «πέρασε» και από τον Ζουγανέλη (Photo – Video)

14.12.2015 09:46
Πριν τον Μαργαρίτη η Όλγα Γεροβασίλη «πέρασε» και από τον Ζουγανέλη (Photo - Video)  - Media

«Περιοδεία» στα νυχτερινά κέντρα που έκαναν πρεμιέρα φαίνεται ότι έκανε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη το βράδυ του Σαββάτου.

 

«Περιοδεία» στα νυχτερινά κέντρα που έκαναν πρεμιέρα φαίνεται ότι έκανε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη το βράδυ του Σαββάτου.

Πριν επισκεφθεί τις «Γραμμές» στο Γκάζι, όπου έκαναν πρεμιέρα ο Γιώργος Μαργαρίτης με τη Ραλλία Χρηστίδου και η Όλγα Γεροβασίλη χόρεψε και ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, έκανε μια στάση στο Votanikos Plus. Εκεί έκανε πρεμιέρα ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Μάλιστα η κυβερνητική εκπρόσωπος μπήκε στο κέντρο την ώρα που μόλις είχε ξεκινήσει η μουσική «παράσταση» και όλοι οι συντελεστές τραγουδούσαν «Πρώτη φορά αριστερά…καμαρώστε μας και φασκελώστε μας…τα θέλει ο κ@λος μας, αλήθεια τα θέλει ο κ@λος μας;».

Η Όλγα Γεροβασίλη πέρασε, κάθισε στο τραπέζι όπου την περίμενε η παρέα της και φάνηκε να απολαμβάνει το πρόγραμμα.

Στη συνέχεια κάθισε για λίγο μαζί με τη σύζυγο του Γιάννη Ζουγανέλη, Ισιδώρα Σιδέρη, την κόρη του Ελεονώρα Ζουγανέλη που παρακολουθούσε την πρεμιέρα του πατέρα της και τη σύζυγο του Λάκη Παπαδόπουλου.

Πολύ ευδιάθετη και χαμογελαστή, αλλά και πολύ διακριτική, χαιρέτησε θαμώνες που της μίλησαν και αποχώρησε σχετικά νωρίς, αφού όμως πρώτα «άκουσε» την καυστική σάτιρα δια μικροφώνου από το Γιάννη Ζουγανέλη που κατέληξε σε τόνους ραπ «ΣΥΡΙΖΑ, ΒΑΣΑΝΙΖΑ…ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ».  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:19