search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 17:23
MENU CLOSE

Επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Βούτση – Καταγγέλλει παραβίαση των γραφείων της Επιτροπής χρέους

14.12.2015 18:28
Επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Βούτση – Καταγγέλλει παραβίαση των γραφείων της Επιτροπής χρέους - Media

Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή την αλλαγή κλειδαριών στα γραφεία που στεγαζόταν η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους που είχε συστήσει κατά την περίοδο της θητείας της.

 

Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή την αλλαγή κλειδαριών στα γραφεία που στεγαζόταν η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους που είχε συστήσει κατά την περίοδο της θητείας της.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αναρτήσεις της στο twitter, κατήγγειλλε ότι σήμερα κάποιοι παραβίασαν το γραφείο της και άλλαξαν τις κλειδαριές στα γραφεία που χρησιμοποιούσε η Επιτροπή, «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά τον Νίκο Βούτση ότι βρίσκεται πίσω από αυτή την ενέργεια.

«Παραβίαση σήμερα αξημέρωτα γραφείου μου και γραφείων της Επιτροπής Αλήθειας στη Βουλή και αλλαγή κλειδαριών. Οι θρασύδειλοι Βούτσης-Αθανασίου κρύβονται», ανέφερε η πρώτη ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

 

«Ο Φρούραρχος της Βουλής δηλώνει άγνοια, η Ασφάλεια του κτιρίου παραπέμπει στις υπό τους Βούτση-Αθανασίου υπηρεσίες. Νεομνημονιακή αλητεία», σημείωσε στη δεύτερη ανάρτηση η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

«Κατάντια να μην μπορείς να δεις στα μάτια τον αντίπαλό σου κ να τον πολεμάς με μικροπρέπεια, στα μουλωχτά. Ψηφίστε τώρα τα προαπαιτούμενα», έγραψε στην τρίτη ανάρτηση η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Από το περιβάλλον του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση σημείωναν πάντως ότι η συγκεκριμένη Επιτροπή έχει ολοκληρώσει τις εργασίες της και παρέμπεμπαν στις τέσσερις αποφάσεις που έχουν αναρτηθεί στην κοινοβουλευτική διαφάνεια και οι οποίες αναφέρουν ότι τα γραφεία πρέπει να αδειάσουν και τα μέλη της επιτροπής να πάρουν τα προσωπικά τους αντικείμενα.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27