search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:19
MENU CLOSE

Το MLS Diamond 4G, το πιο λεπτό Smartphone με οθόνη 5’’, αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ

15.12.2015 16:10
Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ: Μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στην Αλεξανδρούπολη με συμμετοχή 2.800 παιδιών και γονέων/κηδεμόνων - Media Gallery 3

Το πιο λεπτό Smartphone της αγοράς με οθόνη 5’’, το MLS Diamond 4G, φέρνει αποκλειστικά  ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

 

Το πιο λεπτό Smartphone της αγοράς με οθόνη 5’’, το MLS Diamond 4G, φέρνει αποκλειστικά  ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, o Νο1 Προορισμός  για Smartphones, παρουσίασε στο κοινό το «διαμάντι» της MLS στο πλαίσιο εκδήλωσης στη Θεσσαλονίκη.

Με μεγάλη Super Amoled HD οθόνη 5’’ και πάχος μόλις 5.85mm, το MLS Diamond 4G είναι το πιο λεπτό 5’’ Smartphone της ελληνικής αγοράς. Η πολυτελής κατασκευή από αλουμίνιο και το κρυστάλλινο προφίλ του, η λεία και αντιχαρακτική επιφάνεια Schott Glass, αλλά και οι ισχυρές επιδόσεις του MLS Diamond 4G εντυπωσίασαν το κοινό. Είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz, με λειτουργικό σύστημα Android 5.1 Lollipop και έχει ενσωματωμένη μνήμη 32GB. Η συσκευή διαθέτει, επίσης, κύρια κάμερα 16MP για φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ευκρίνειας, αλλά και μπροστινή κάμερα 8MP με flash για υπέροχες selfies. Στα πλεονεκτήματα του MLS Diamond 4G συγκαταλέγεται και η προσωπική βοηθός MAIC (MLS Artificial Intelligence Center), με ανανεωμένες λειτουργίες που διευκολύνουν το χρήστη.

Το MLS Diamond υποστηρίζει ταχύτητες 4G για να μπορεί κανείς να σερφάρει στο internet με τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες του 4G δικτύου της COSMOTE, του Νο1 δικτύου σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα, που προσεγγίζει το 80%.

«Στον ΓΕΡΜΑΝΟ εμπλουτίζουμε διαρκώς τη μεγαλύτερη γκάμα 4G Smartphones που διαθέτουμε στην ελληνική αγορά και που μας φέρνει στην πρώτη θέση στην προτίμηση των καταναλωτών. Το MLS Diamond 4G είναι μια ακόμη προηγμένη συσκευή που δίνει στους πελάτες μας τη δυνατότητα να είναι πάντα online με τη σιγουριά του 4G δικτύου της COSMOTE και με ταχύτητες που γρηγορότερες δεν υπάρχουν», δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Διευθυντής Retail Marketing Ομίλου ΟΤΕ, κ. Αλέξανδρος Ντάβος.

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ επί των οδών Τσιμισκή 106 και Παύλου Μελά, για να δοκιμάσει τη συσκευή και για να την αγοράσει. Το MLS Diamond 4G διατίθεται στα 399€  ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE, σε τρία χρώματα: χρυσό, μαύρο και ασημί, σε οποιοδήποτε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σε όλη την Ελλάδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33