search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:32
MENU CLOSE

Η μαγική στιγμή που ένα 14χρονο τυφλό κορίτσι βλέπει για πρώτη φορά (Video)

16.12.2015 10:05
Δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ για το Άουσβιτς στην ΕΡΤ3 - Media

Η νεαρή κοπέλα υπεβλήθη σε εγχείρηση κατά την οποία της αφαιρέθηκαν οι καταρράκτες και από τα δυο μάτια, από τους οποίους υπέφερε από όταν γεννήθηκε.

 

Η νεαρή κοπέλα υπεβλήθη σε εγχείρηση κατά την οποία της αφαιρέθηκαν οι καταρράκτες και από τα δυο μάτια, από τους οποίους υπέφερε από όταν γεννήθηκε.

Το στιγμιότυπο είναι μέρος του βίντεο Unreported World: Fight for Sight από το Channel 4 το οποίο προβλήθηκε τον Οκτώβριο.

Παρά την απώλεια της όρασης της, η μικρή Rose ήθελε πολύ να πάει στο σχολείο και να μάθει να γράφει και να διαβάζει αλλά αυτή της η επιθυμία έγινε δυνατή μόνο όταν έφτασε μια φιλανθρωπική ομάδα που ασχολείται με προβλήματα όρασης στο χωριό της στο Μαλάουι.

Στο Μαλάουι υπάρχουν 160,000 άνθρωποι οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης λόγω καταρράκτη ενώ 50,000 είναι τυφλοί επειδή δεν έχουν αρκετά χρήματα για να εγχειριστούν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21