search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:41
MENU CLOSE

Μεϊμαράκης: Αν θελήσει ο Θεός και γίνουμε κυβέρνηση, θα στηρίξουμε με δύναμη την Εκκλησία (Photos)

16.12.2015 16:05
Μεϊμαράκης: Αν θελήσει ο Θεός και γίνουμε κυβέρνηση, θα στηρίξουμε με δύναμη την Εκκλησία (Photos) - Media

Στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας για το οποίο εξέφρασε το θαυμασμό του, επικεντρώθηκε στις δηλώσεις του, κατά την επίσκεψή του στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

 

Στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας για το οποίο εξέφρασε το θαυμασμό του, επικεντρώθηκε στις δηλώσεις του, κατά την επίσκεψή του στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο Β. Μεϊμαράκης τόνισε πως «η ΝΔ θα είναι αρωγός σε αυτό. Κι αν θελήσει ο Θεός και με τη βοήθεια των πολιτών γίνουμε κυβέρνηση, θα στηρίξουμε με μεγαλύτερη δύναμη, όσο μπορούμε, την Εκκλησία και το μεγάλο έργο που επιτελεί».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα και υπογράμμισε ότι «οφείλουμε πλέον να συστρατευθούμε όλοι στο έργο της Εκκλησίας, διότι αυτός ο χώρος σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι καθοριστικός στην ιστορία της χώρας».

Επιπρόσθετα, επισήμανε ότι «η Εκκλησία μας ενώνει όλους, μας αγαπά και μας συγχωρεί, αν κάνουμε κάποιο λάθος» και διευκρίνισε ότι «γι’ αυτό και ήρθα να σας επισκεφθώ, να πάρω την ευλογία σας για τη μεγάλη προσπάθεια που έχουμε μπροστά μας με τη χώρα, με κάθε άνθρωπο σοβαρό που θέλει να βγούμε από την κρίση». «Δεν υπάρχουν θέματα, ιδιαίτερα στην Εκκλησία, με το τι πιστεύει ο καθένας, ή ποιος είναι, όλους μας αγαπάτε και όλοι αισθανόμαστε την αγάπη», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επισήμανε ότι ο αγώνας είναι για όλους και τόνισε: «σήμερα, μόνο στην Αρχιεπισκοπή χρειαζόμαστε 53.000 μερίδες φαγητού την ημέρα κι αυτό δεν λύνει το πρόβλημα, απλώς βοηθάει. Κι αυτό γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Εύχομαι να έχετε δύναμη και τα παθήματα να μας γίνονται μαθήματα. Σε όλους. Και σε εμάς στην Εκκλησία και σε εσάς στην πολιτική και στο λαό μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:41