search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:45
MENU CLOSE

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ πρώην υπουργός της ΝΔ

31.03.2011 07:13
Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ πρώην υπουργός της ΝΔ - Media

Καταθέσεις ύψους 178 εκατ. ευρώ φέρεται να έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, πρώην υπουργός της ΝΔ, τις οποίες μάλιστα δεν είχε δηλώσει ούτε στο πόθεν έσχες, ούτε στη φορολογική του δήλωση. Η αρμόδια επιτροπή της βουλής αναμένεται να ζητήσει τα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση, που έχει συλλέξει το ΣΔΟΕ.

Καταθέσεις ύψους 178 εκατ. ευρώ φέρεται να έχει σύμφωνα με πληροφορίες πρώην υπουργός της ΝΔ, τις οποίες μάλιστα δεν είχε δηλώσει ούτε στο πόθεν έσχες, ούτε στη φορολογική του δήλωση. Η αρμόδια επιτροπή της βουλής αναμένεται να ζητήσει τα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση, που έχει συλλέξει το ΣΔΟΕ.

Παράλληλα, η επιτροπή της Βουλής θα ζητήσει επιπλέον στοιχεία για τους πρώην υπουργούς Άκη Τσοχατζόπουλο και Γιώργο Αλογοσκούφη, έχοντας επεξεργαστεί τα πρώτα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της σχετικά με τους τραπεζικούς λογαριασμούς πρώην υπουργών που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της Siemens. Συνεργάτες του Γιώργου Αλογοσκούφη υποστηρίζουν πως πρόκειται για απαράδεκτη προσπάθεια πολιτικού συμψηφισμού και ξεκαθαρίζουν ότι τα στοιχεία του πόθεν έσχες του πρώην υπουργού είναι κατατεθειμένα διαχρονικά, με ακρίβεια και σε καμία περίπτωση δεν προκύπτει αναντιστοιχία μεταξύ εισοδημάτων και περιουσιακών στοιχείων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10