search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:44
MENU CLOSE

«Δίδυμες» με διαφορά ηλικίας τεσσάρων ετών (Video)

17.12.2015 08:58
«Δίδυμες» με διαφορά ηλικίας τεσσάρων ετών (Video) - Media
 
Μία κοπέλα 21 ετών από την Ιρλανδία, ανακάλυψε πρόσφατα ότι υπάρχει μία πανομοιότυπη με εκείνη κοπέλα από τη Σουηδία και δεν είναι η δίδυμη αδερφή της.

 

Μία κοπέλα 21 ετών από την Ιρλανδία, ανακάλυψε πρόσφατα ότι υπάρχει μία πανομοιότυπη με εκείνη κοπέλα από τη Σουηδία και δεν είναι η δίδυμη αδερφή της.
Η Shannon Lonergan από το Kerry της Ιρλανδίας, ανακάλυψε σε site για άγνωστους δίδυμους, ότι υπάρχει μία κοπέλα στην Σουηδία, η 17χρονη Sara Nordstrom, όπου μοιάζουν σαν δίδυμες σε τέτοιο βαθμό που ακόμη και ο πατέρας της δυσκολεύεται να τις ξεχωρίσει όταν είναι μαζί.

 

Η 21χρονη Ιρλανδή, επικοινώνησε με την «δίδυμη» αδερφή της από τη Σουηδία και κανόνισαν να συναντηθούν στο Δουβλίνο, και η στιγμή καταγράφηκε από την ηλεκτρονική σελίδα που… βοηθάει τα άτομα να ανακαλύψουν τους «δίδυμους» αδερφούς τους στον κόσμο.

Οι δύο κοπέλες έχουν τα ίδια ξανθά μαλλιά, χαρακτηριστικά προσώπου, αλλά αυτό που «τρομοκράτησε» την Shannon είναι ότι έχουν και τις ίδιες εκφράσεις.

Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι η πρώτη, λένε οι ιδρυτές του site και τονίζουν ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να έχει ένα πανομοιότυπο «δίδυμο» κάπου στον κόσμο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:41