search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:55
MENU CLOSE

Η Βραζιλιάνα που μοιάζει με κούκλα και έχει περιφέρεια μέσης 50 πόντους και φοράει σουτιέν 32F

17.12.2015 14:26
Η Βραζιλιάνα που μοιάζει με κούκλα και έχει περιφέρεια μέσης 50 πόντους και φοράει σουτιέν 32F  - Media

Πολλοί λένε ότι μοιάζει με την Barbie, αλλά οι περισσότεροι συμφωνούν ότι είναι ίδια η Ελσα, η ηρωίδα του Ντίσνευ της ταινίας Frozen.

 

 

Πολλοί λένε ότι μοιάζει με την Barbie, αλλά οι περισσότεροι συμφωνούν ότι είναι ίδια η Ελσα, η ηρωίδα του Ντίσνευ της ταινίας Frozen.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η 23χρονη Αντρέσα Νταμιάνι, έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο την ομοιότητα της με την Έλσα του Frozen και κυκλοφορεί συνέχεια έτσι.

Τα χαρακτηριστικά του κορμιού της μαζί με το πρόσωπο της αλλά και το ντύσιμο της, κάνουν τα μικρά παιδιά να σταματούν στο δρόμο και να την χαζεύουν.

Αυτό που εκπλήσσει είναι το βλέμμα της. Έχει βαθιά μπλε μάτια τα οποία δεν ανοιγοκλείνει ποτέ, τα έχει ανοιχτά με αποτέλεσμα όλοι να νομίζουν ότι πρόκειται για μια πραγματική κούκλα σε ανθρώπινες διαστάσεις.

Η ίδια λέει πως φοράει ειδικούς φακούς επαφής για να μην τα ανοιγοκλείνει συνεχώς.

Κάποιοι την κατηγορούν ότι για να πετύχει την… κουκλίστικη λεπτή της μέση, έχει χρειαστεί τη βοήθεια πλαστικού χειρουργού.

Η ίδια όμως το αρνείται πεισματικά. Όταν δεν κυκλοφορεί στο δρόμο με το βαρύ μακιγιάζ, η Αντρέσα είναι μια συνηθισμένη κοπέλα.

Είναι ξανθιά και έχει περάσει χαλκά στη μύτη της, τον οποίο βγάζει για τις ανάγκες του ρόλου της.

Η ίδια έχει φτιάξει και κανάλι στο youtube, το οποίο ξεπερνά τους 600.000 ανθρώπους και από εκεί δίνει συμβουλές ομορφιάς και συμβουλές για ένα καλό μακιγιάζ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:48