12/12/2019 16:40:10
2.4.2011

Η αιφνίδια επίθεση Άκη

Η αιφνίδια επίθεση Άκη - Media

«Φωτιά στα τόπια» έβαλε η πρωτοβουλία οκτώ εν ενεργεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ να ζητήσουν με επιστολή τους προς τον υπουργό Δικαιοσύνης να ελεγχθούν τα περιουσιακά στοιχεία όλων όσοι διετέλεσαν υπουργοί από το 1984 ως σήμερα.

Τα ονόματα που υπογράφουν την επιστολή έχουν σημασία. Και μεγάλη μάλιστα. Αφού θεωρούνται όλοι πολι­τικοί φίλοι ή παλιοί συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου. Πρόκειται για τους: Χρύσα Αράπογλου, Γιάννη Δριβελέγκα, Βασίλη Γιουματζίδη, Νίκο Ζωίδη, Τάκη Δημητρουλόπουλο και Όλγα Ρενταρή - Τεντέ. Η επιστολή στάλθηκε πολύ λίγο μετά τη δημόσια παρέμβαση του πρώην γενικού γραμμα-τέα Εξοπλισμών και τότε στενού συνεργάτη του Άκη Τσο­χατζόπουλου, Γιάννη Σμπώκου, ο οποίος έδειξε τον Γιάννο Παπαντωνίου. Και αυτό έγινε με την επισήμανση ότι η επόμενη πολιτική ηγεσία στο υπουργείο Άμυνας έκανε 11 τρο­ποποιήσεις στις συμβάσεις με τα υποβρύχια.Η επιστολή ερμηνεύτηκε από πολλούς ως απάντηση του ιστορικού στε­λέχους του ΠΑΣΟΚ στην πλήρη απαξίωσή του. Ουσιαστικά, το μήνυμα στρέφεται προς τον πρωθυπουργό ότι ακόμα δεν τελείωσε πολιτικά.

Τώρα, αν επί της ουσίας η κίνηση αυτή θα γίνει αποδεκτή κι αν από την έρευνα βγει κάτι που θα ελαφραίνει την πολύ δύσκολη θέση του Άκη, θα δείξει…

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.