19/12/2018 08:31:53
18.12.2015 / ΜΙΧΑΛΟΥ

Η Ελλάδα… νομοθετεί!

Η Ελλάδα… νομοθετεί! - Media

 

Στο συρτάρι έβαλε το «επίμαχο» νομοσχέδιο, που περιλαμβάνει μέτρα καταπολέμησης της ανθρωπιστικής κρίσης, για την εκταμίευση της δόσης του 1 δις ευρώ – που δεν φθάνει ούτε για γάζες ρε γ@μώτο - η Κυβέρνηση!!!

Οι δανειστές λέει τα πήραν στο κρανίο και το θεώρησαν μονομερή ενέργεια και έτσι απαίτησαν άρον άρον την απόσυρση του… Μάλιστα αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης δήλωσε στο Reuters ότι το νομοσχέδιο θα πρέπει να παγώσει για λίγο έως ότου οι πιστωτές της χώρας μπορέσουν να αξιολογήσουν τα μέτρα και τη χρηματοδότησή του!!!

Τελικά αμέσως όμως μετά την συμμόρφωση μας ενέκριναν προσωρινά την υποδόση ύψους 1 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα  αλλά και αυτό υπό προϋποθέσεις!!!

Ίσως γι’ αυτό ο Βούτσης λέει ότι αναμένεται να ξανακατατεθεί (;) μετά τις γιορτές

Και κάπως έτσι, με τούτα και με κείνα, το EuroWorking Group μπορεί να έδωσε το «πράσινο» φως για την εκταμίευση των χρημάτων, προϋπόθεση όμως για την έναρξη της κρίσιμης πρώτης αξιολόγησης, είναι η κυβέρνηση- επειδή ήταν… άτακτο παιδί- να περιμένει μέχρι την Παρασκευή και να «διορθώσει» δύο ή τρία τεχνικά βήματα που δεν αρέσουν στους δανειστές, όπως η δημοσίευση των αποφάσεων στην επίσημη εφημερίδα (της κυβέρνησης), «ώστε να μπορεί ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας, να κάνει την εκταμίευση αύριο το βράδυ»!

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.