search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:18
MENU CLOSE

Στο θέατρο ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύζυγό του – Παρακολούθησε την παράσταση «Το Δάνειο» (Photos)

20.12.2015 08:23
Στο θέατρο ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύζυγό του – Παρακολούθησε την παράσταση «Το Δάνειο» (Photos) - Media

Στο θέατρο βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, για δεύτερη φορά μέσα σε 10 ημέρες, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα.

 

Στο θέατρο βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, για δεύτερη φορά μέσα σε 10 ημέρες, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα.

Και αυτή τη φορά, όπως και την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου οπότε και βρέθηκε στην ειδική πρεμιέρα του θεατρικού έργου του Λάκη Λαζόπουλου, ο κ. Τσίπρας επέλεξε να παρακολουθήσει μια κωμωδία.

Το θεατρικό έργο «Το Δάνειο» που παίζεται στο θέατρο του Νέου Κόσμου είναι έργο του Καταλανού Τζόρντι Γκαλθεράν με το οποίο κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Τουρνουά Σύγχρονου Καταλανικού Θεάτρου της Τζιρόνα τον Νοέμβριο του 2011.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του θεάτρου «πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία με αναπάντεχη εξέλιξη και με θέμα επίκαιρο όσο ποτέ στην Ισπανία –αλλά και στην Ελλάδα– της οικονομικής κρίσης: Ο Αντόνιο ζητά να πάρει ένα δάνειο, αλλά η μόνη εγγύηση που διαθέτει είναι… ο λόγος της τιμής του. Μπροστά στην επίμονη άρνηση του διευθυντή της τράπεζας να του το χορηγήσει, ο επίδοξος δανειολήπτης απειλεί τον τραπεζίτη ότι… θα «πηδήξει» τη γυναίκα του, αφού το μοναδικό του όπλο είναι η ακαταμάχητη έλξη που ασκεί στις γυναίκες».

Το έργο σκηνοθετούν οι Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος και Παντελής Δεντάκης και πρωταγωνιστούν οι Μιχάλης Οικονόμου και Γιάννης Σαρακατσάνης.

 

Πηγή: protothema.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:17