search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:32
MENU CLOSE

Έφυγε από τη ζωή 45χρονος προπονητής βόλεϊ – Έπαθε έμφραγμα μετά από αγώνα

20.12.2015 08:54
Παπαχαραλάμπους: «Δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνονται βορά στον κάθε ηλίθιο που γράφει ό,τι του ’ρθει στο κεφάλι για να πουλήσει» - Media
Μαύρη μέρα για τον κόσμο του βόλεϊ, αφού ο προπονητής της Θέτιδας Βούλας, Χρήστος Παπαθανασίου, υπέστη έμφραγμα και κατέληξε μετά τον δραματικό αγώνα με τον Ηλυσιακό.

 

Στο πένθος βυθίστηκε ο κόσμος του βόλεϊ, μετά τον απροσδόκητο χαμό, ενός νέου ανθρώπου, που υπηρέτησε τον χώρο της πετοσφαίρισης, τόσο ως παίκτης, όσο και σαν προπονητής. Ο 45χρονος προπονητής της Θέτιδας, Χρήστος Παπαθανασίου, αισθάνθηκε αδιαθεσία μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Ηλυσιακό, που τελείωσε με ήττα της ομάδας του στο τάι-μπρέικ, για την Α2 γυναικών.

Στο γήπεδο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ενώ έγινε και χρήση απινιδωτή για να τον επαναφέρουν. Προς στιγμήν, υπήρξαν ελπίδες, αφού ο άτυχος 45χρονος προπονητής, επανήλθε και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο. Παρά τις τεράστιες προσπάθειες των γιατρών στην εντατική να τον κρατήσουν στη ζωή, αυτό δεν κατέστη δυνατό και ο Χρήστος Παπαθανασίου, κατέληξε.

Ο Χρήστος Παπαθανασίου, γεννημένος την Πρωτομαγιά του 1970, ήταν στέλεχος της Εθνικής Εφήβων που είχε πάρει την 6η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αθήνας το 1989. Ο Λαρισαίος προπονητής, ως παίκτης αγωνίστηκε στους Πανερυθραϊκό, Ιωνικό, Κτησιφώντα και στα Ναυπηγεία. Σαν προπονητής εργάστηκε, μεταξύ άλλων στον Φοίνικα Σύρου, στους Τράχωνες και στα Βριλήσσια.

 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10