23/09/2019 17:42:31
31.3.2011

Ενδεχόμενη συμφωνία για μείωση των διοδίων

Ενδεχόμενη συμφωνία για μείωση των διοδίων - Media

Ανοιχτό άφησε ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης το ενδεχόμενο να μειωθεί η τιμή των διοδίων και πριν την περίοδο του Πάσχα.

«Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει σήμερα τις ανακοινώσεις, αν και η πλευρά των τραπεζών το ήθελε. Εμείς, την επόμενη εβδομάδα, θα δημοσιοποιήσουμε το σύνολο των προτάσεών μας. Συνεχίζω να πιστεύω ότι την άλλη εβδομάδα μπορεί να υπάρξει και συμφωνία», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Μαγκριώτης.

Παράλληλα τόνισε ότι «στις συζητήσεις με τους εκπροσώπους των τραπεζών και των παραχωρησιούχων έχουμε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για τη μείωση των διοδίων και τη λύση των τεχνικών προβλημάτων», ενώ σημείωσε ότι το ελληνικό Δημόσιο έχει λύσει τα περισσότερα από τα προβλήματα που υπήρχαν, επιταχύνθηκαν οι απαλλοτριώσεις, λύθηκαν προβλήματα χρηματοδότησης του δημοσίου και της ΕΕ και θεσπίσθηκαν ρυθμίσεις για το θέμα της καταβολής των διοδίων.


ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.