search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:57
MENU CLOSE

Η εκπληκτική αλλαγή μιας ανορεξικής γυναίκας σε πληθωρική σεξοβόμβα που κέρδισε σε διαγωνισμό μπικίνι

21.12.2015 14:32
Η εκπληκτική  αλλαγή μιας ανορεξικής γυναίκας σε πληθωρική σεξοβόμβα που κέρδισε σε διαγωνισμό μπικίνι  - Media

Ήταν τόσο λεπτή, στα όρια της ανορεξίας, και τα μοναδικά ρούχα που μπορούσε να φορέσει ήταν κάποια παιδικά νούμερα. Και όμως έβαλε κιλά και σάρωσε σε διαγωνισμό μπικίνι. 

 

Ήταν τόσο λεπτή, στα όρια της ανορεξίας, και τα μοναδικά ρούχα που μπορούσε να φορέσει ήταν κάποια παιδικά νούμερα. Και όμως έβαλε κιλά και σάρωσε σε διαγωνισμό μπικίνι.

Η Κάιτλιν Ντέιβινσον είναι 23 ετών και είχε περάσει την λεπτή γραμμή της ανορεξίας. Ζύγιζε κάτι περισσότερο από 35 κιλά.

Σχοινοβατούσε με το θάνατο και το γνώριζε αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτε. Πολεμούσε με την ανορεξία περισσότερο από 2 χρόνια.

Η μάχη της ήταν πολυεπίπεδη, τόσο σε ψυχολογικό τομέα, όσο και σε σωματικό. Οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει την ίδια και την οικογένεια της πως ανά πάσα στιγμή η καρδιά της θα μπορούσε να σταματήσει.

Τα μαλλιά της είχαν αρχίσει να πέφτουν και πολλές ημέρες δεν είχε δύναμη να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Και όμως η Κάιτλιν ένα πρωί σηκώθηκε και είπε μέσα της «Τέλος. Μέχρι εδώ» Και από κάποιον άγνωστο λόγο βρήκε μια τεράστια εσωτερική δύναμη και άρχισε να παίρνει σοβαρά τις συνεδρίες με τον ψυχίατρο της ενώ τηρούσε ευλαβικά τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών της.

Άρχισε να βάζει κιλά. Σιγά σιγά στην αρχή για να μην πάθει σοκ ο οργανισμός και ύστερα από μήνες ολοένα και περισσότερα. Παράλληλα ξεκίνησε να φροντίζει το κορμί της και πήγαινε εντατικά γυμναστήριο. Είχε γίνει μια άλλη γυναίκα.

Το κορμί της άρχισε να γίνεται πάλι γυναικείο, το όμορφο πρόσωπο της να δείχνει και να λάμπει, και οι καμπύλες της έκαναν τους άνδρες να γυρνούν να την κοιτάξουν μέχρι να χαθεί από το οπτικό τους πεδίο.

Η Κάιτλιν αποφάσισε με τέτοιο κορμί να πάρει μέρος σε διαγωνισμό για μαγιό μπικίνι. Σάρωσε. Βγήκε πρώτη και όταν αργότερα σε συνεντεύξεις της αποκάλυψε το πρόβλημα που είχε περάσει και έδειξε φωτογραφίες του πριν και του μετά, όλοι την κοιτούσαν με θαυμασμό. Η Κέιτλιν συνεχίζει να αθλείται και συνεχίζει να μαγνητίζει… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:55