search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:38
MENU CLOSE

Άδωνις: Στον Β’ γύρο των εκλογών στηρίζω Κυριάκο Μητσοτάκη

21.12.2015 16:45
Άδωνις: Στον Β

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα στηρίξει στον Β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα στηρίξει στον Β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε δηλώσεις του το απόγευμα της Δευτέρας ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ που τερμάτισε τελευταίος στον χθεσινό πρώτο γύρο των «γαλάζιων» εκλογών ανέφερε ότι, χωρίς να δίνει «γραμμή» σε όσους τον ψήφισαν, στον δεύτερο γύρο θα στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εξέφρασε παράλληλα τον σεβασμό του για την καθαρή επικράτηση του Ευ. Μεϊμαράκη στις εκλογές της Κυριακής, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι με τον Κ. Μητσοτάκη τον συνδέουν δεσμοί απ’ όταν συνεργάστηκαν ως υπουργοί στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν ενώ υποστήριξε ότι πάλεψε χωρίς «μηχανισμούς» παρά μόνο με τη δύναμη των ιδεών του.

Μητσοτάκης: Ευχαριστώ τον Άδωνι για τη στήριξή του

Με δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαριστεί τον ‘Αδωνι Γεωργιάδη για τη δημόσια στήριξή του ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία.

“Προερχόμαστε από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, αλλά μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για να ξανακάνουμε τη ΝΔ μεγάλη. Για να κερδίσει και πάλι η κεντροδεξιά τη μάχη των ιδεών”, ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας ότι η ενότητα έχει διασφαλιστεί, αλλά παραμένει το δίλημμα ανάμεσα σε συρρίκνωση και στασιμότητα, ή διεύρυνση και ανανέωση.

“Στον πρώτο γύρο, το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο από το 60% και πλέον των παλαιών και νέων μελών μας. Έχουμε καθήκον να κάνουμε πράξη την εντολή τους. Την 10η Ιανουαρίου το ρεύμα της δημιουργικής ανανέωσης θα ενισχυθεί και θα είναι νικηφόρο”, συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:36