search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:24
MENU CLOSE

Ποιος θα πληρώσει το λογαριασμό;

01.04.2011 08:45
Ποιος θα πληρώσει το λογαριασμό; - Media

Της Μιχαλούς

Οι παλινωδίες της Κυβέρνησης δεν έχουν τέλος και πώς να γίνει αλλιώς εφόσον τρέχει πίσω από τις εξελίξεις και το μόνο  πρόγραμμα που έχει κατά νου, είναι οι επικοινωνιακές κωλοτούμπες!!!

Της Μιχαλούς

Οι παλινωδίες της Κυβέρνησης δεν έχουν τέλος και πώς να γίνει αλλιώς εφόσον τρέχει πίσω από τις εξελίξεις και το μόνο  πρόγραμμα που έχει κατά νου, είναι οι επικοινωνιακές κωλοτούμπες!!!

Τα τελευταία νούμερα το επιβεβαιώνουν πανηγυρικά … Το έλλειμμα της χώρα για το 2010 μάλλον κυμαίνεται αρκετά πάνω από το 10%…Στο που  ακριβώς  έχει «κάτσει» το πιθανότερο είναι να μην μάθουμε ποτέ, εκτός και αν γίνει κάποια σχετική διαρροή από τις Βρυξέλλες.  Επίσης το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού στο δίμηνο αυτό παρουσιάζεται αυξημένο κατά 8,5% έναντι της πρόβλεψης για ετήσια μείωση κατά 3,9%! Οι δαπάνες του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων συρρικνώθηκαν κατά 68%, έναντι ετήσιου στόχου για οριακή αύξηση κατά 0,6%. Η ανεργία για το 2011 προβλέπεται να ανέλθει στο 15%

Παραταύτα ο μεγάλος του Οικονομικών  βγαίνει στο Mega και λέει με το ύφος πανηγυρικό (!)ότι, η οικονομία ανταποκρίνεται στα μετρά που πήρε η Κυβέρνηση  και ότι οι εξαγωγές αυξάνονται με ψηλούς ρυθμούς!!! …

Όταν όμως έρθει  η ώρα των αποκαλύψεων, ποιός θα πληρώσει τον λογαριασμό για τις νέες “μαύρες τρύπες” που διαμορφώνονται ; Μην το ψάχνετε… Έτσι απλά και επικοινωνιακά θα φέρουν νέα συμπληρωματικά πακέτα μέτρων με  ζητούμενο την εξαθλίωση και  περιθωριοποίηση  των περισσότερων κοινωνικών ομάδων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:14