17/02/2020 17:22:04
1.4.2011

Ποιος θα πληρώσει το λογαριασμό;

Ποιος θα πληρώσει το λογαριασμό; - Media

Της Μιχαλούς

Οι παλινωδίες της Κυβέρνησης δεν έχουν τέλος και πώς να γίνει αλλιώς εφόσον τρέχει πίσω από τις εξελίξεις και το μόνο  πρόγραμμα που έχει κατά νου, είναι οι επικοινωνιακές κωλοτούμπες!!!

Τα τελευταία νούμερα το επιβεβαιώνουν πανηγυρικά … Το έλλειμμα της χώρα για το 2010 μάλλον κυμαίνεται αρκετά πάνω από το 10%...Στο που  ακριβώς  έχει «κάτσει» το πιθανότερο είναι να μην μάθουμε ποτέ, εκτός και αν γίνει κάποια σχετική διαρροή από τις Βρυξέλλες.  Επίσης το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού στο δίμηνο αυτό παρουσιάζεται αυξημένο κατά 8,5% έναντι της πρόβλεψης για ετήσια μείωση κατά 3,9%! Οι δαπάνες του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων συρρικνώθηκαν κατά 68%, έναντι ετήσιου στόχου για οριακή αύξηση κατά 0,6%. Η ανεργία για το 2011 προβλέπεται να ανέλθει στο 15%

Παραταύτα ο μεγάλος του Οικονομικών  βγαίνει στο Mega και λέει με το ύφος πανηγυρικό (!)ότι, η οικονομία ανταποκρίνεται στα μετρά που πήρε η Κυβέρνηση  και ότι οι εξαγωγές αυξάνονται με ψηλούς ρυθμούς!!! …

Όταν όμως έρθει  η ώρα των αποκαλύψεων, ποιός θα πληρώσει τον λογαριασμό για τις νέες "μαύρες τρύπες" που διαμορφώνονται ; Μην το ψάχνετε… Έτσι απλά και επικοινωνιακά θα φέρουν νέα συμπληρωματικά πακέτα μέτρων με  ζητούμενο την εξαθλίωση και  περιθωριοποίηση  των περισσότερων κοινωνικών ομάδων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.