search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:56
MENU CLOSE

Επικό μποτιλιάρισμα σε εμπορικό κέντρο της Βρετανίας – Αναμονή έως και 6 ώρες για να βγουν από το πάρκινγκ

22.12.2015 10:42
Επικό μποτιλιάρισμα σε εμπορικό κέντρο της Βρετανίας – Αναμονή έως και 6 ώρες για να βγουν από το πάρκινγκ - Media

Εκατοντάδες Βρετανοί επισκέφτηκαν το τέταρτο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της χώρας για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους, αλλά τους βγήκε ξινό καθώς η αναμονή για την έξοδο από το πάρκινγκ, για κάποιους οδηγούς άγγιξε τις 6 ώρες.

 

Εκατοντάδες Βρετανοί επισκέφτηκαν το τέταρτο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της χώρας για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους, αλλά τους βγήκε ξινό, καθώς η αναμονή για την έξοδο από το πάρκινγκ, για κάποιους οδηγούς άγγιξε τις 6 ώρες.

Οι υπεύθυνοι του εμπορικού κέντρου κάλεσαν την αστυνομία για να μπορέσει να διαχειριστεί το τεράστιο μποτιλιάρισμα των πελατών του εμπορικού στο Κέντ, που θέλησαν να το επισκεφτούν για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής.

Το μποτιλιάρισμα στους δρόμους γύρω από το εμπορικό, αλλά και η μαζική αποχώρηση από το πάρκινγκ 240 στρεμμάτων του εμπορικού, δημιούργησαν μία κολασμένη κατάσταση με κάποιου από τους οδηγούς και τις οικογένειές τους να  κλαίνε μέσα στα οχήματα από την πολύωρη αναμονή.

Πολλοί οδηγοί προσπάθησαν να αφήσουν τα αυτοκίνητα και να επιστρέψουν στο εμπορικό προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα στους οδηγούς που ήθελαν να φύγουν από το εμπορικό.

Η 28χρονη Amie Everest, περίμενε για 4 ώρες και 30 λεπτά, καθώς είχε εγκλωβιστεί στον δεύτερο όροφο του πάρκινγκ. Μιλώντας στην Dailymail, κατηγόρησε την κατασκευάστρια εταιρία γιατί σχεδίασε μόνο μία λωρίδα για την έξοδο των αυτοκινήτων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:56