search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:34
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Εάν εκλεγώ, θα πάω τον Βαρουφάκη σε εξεταστική για τα capital controls

24.12.2015 16:28
Μητσοτάκης: Εάν εκλεγώ, θα πάω τον Βαρουφάκη σε εξεταστική για τα capital controls - Media

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρώτο Θέμα», ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητςοτάκης προανήγγειλε εξεταστική επιτροπή για τον Γιάνη Βαρουφάκη.

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρώτο Θέμα», ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητςοτάκης προανήγγειλε εξεταστική επιτροπή για τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι αν εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος, θα πάει  σε εξεταστική επιτροπή τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη για το ρόλο του στην επιβολή των capital controls.

Σημειώνεται ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών μιλώντας στο βρετανικό Channel 4, δήλωσε ότι είχε προβλέψει το κλείσιμο των τραπεζών. 

«Η υποψία μου είναι ότι έχουν πάρει τις αποφάσεις τους και θα μας δώσουν μια προσφορά που δεν μπορούμε να δεχθούμε. Και αυτό θα οδηγήσει στο κλείσιμο τραπεζών την Τρίτη μετά τη Σύνοδο Κορυφής», ανέφερε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:33