search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:03
MENU CLOSE

Απεσταλμένος του Καντάφι στον Παπανδρέου

03.04.2011 16:16
Απεσταλμένος του Καντάφι στον Παπανδρέου - Media

Στην Αθήνα με σκοπό να συναντηθεί με τον πρωθυπουργού έφτασε το μεσημέρι της Κυριακής ο Αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών της Λιβύης. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν αραβικά ειδησεογραφικά δίκτυα που επιβεβαιώνει κ το Reuters ο Ομπεϊντί μετέβη στην Αθήνα για να μεταφέρει ένα μήνυμα του Λίβυου ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι στον Γιώργο Παπανδρέου.

Στην Αθήνα με σκοπό να συναντηθεί με τον πρωθυπουργού έφτασε το μεσημέρι της Κυριακής ο Αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών της Λιβύης.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν αραβικά ειδησεογραφικά δίκτυα που επιβεβαιώνει κ το Reuters ο Ομπεϊντί μετέβη στην Αθήνα για να μεταφέρει ένα μήνυμα του Λίβυου ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι στον Γιώργο Παπανδρέου.

Πριν τη συνάντηση ο έλληνας Πρωθυπουργός, είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες, την Παρασκευή με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, David Cameron.σχετικά με τις εξελίξεις στην Βόρεια Αφρική και ιδιαίτερα την Λιβύη.

Το Σάββατο επικοινώνησε με τον Πρωθυπουργό του Κατάρ , σεΐχη Hamad Bin Jassim Bin Jabr Al Thani, καθώς και με τον Πρωθυπουργό της Λιβύης, Al-Baghdadi Ali Al-Mahmudi για το ίδιο θέμα ενώ την Κυριακή, ο Πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό της Τουρκίας, Recep Tayyip Erdogan.

Η είδηση ωστόσο της άφιξης απεσταλμένου στην Ελλάδα δν έχει επιβεβαιωθεί από την  πλευρά του έλληνα πρωθυπουργού ενώ δεν είναι γνωστό ακόμα αν η συνάντηση έχει ήδη πραγματοποιηθεί και που.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:00