search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 17:01
MENU CLOSE

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους 314 επιβάτες του «Νήσος Ρόδος» – Παραμένουν στη Σύρο, θα αναχωρήσουν το βράδυ

28.12.2015 15:47
Στα 15 καλύτερα μεταπτυχιακά της Ευρώπης το πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου - Media

Στο λιμάνι της Σύρου παραμένουν οι 314 επιβάτες του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου “Νήσος Ρόδος” της Hellenic Seaways, που παρουσίασε σήμερα το πρωί για δεύτερη φορά μηχανική βλάβη, ενώ βρίσκονταν εν πλω για το Βαθύ της Σάμου.

Στο λιμάνι της Σύρου παραμένουν οι 314 επιβάτες του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου “Νήσος Ρόδος” της Hellenic Seaways, που παρουσίασε σήμερα το πρωί για δεύτερη φορά μηχανική βλάβη, ενώ βρίσκονταν εν πλω για το Βαθύ της Σάμου.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, οι επιβάτες θα προωθηθούν στους προορισμούς τους, με δύο άλλα πλοία της ίδιας εταιρείας.

Συγκεκριμένα οι 186 με προορισμό τη Σάμο, θα επιβιβαστούν στο πλοίο “Νήσος Μύκονος” στις 8:15 το βράδυ, ενώ άλλοι 70 για τη Χίο και 58 για τη Μυτιλήνη με το “Αριάνδη” στη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Το “Νήσος Ρόδος” ενώ είχε αναχωρήσει χθες στις 10 το βράδυ από τον Πειραιά, με προορισμό τη Σάμο, Χίο, Μυτιλήνη, και ενώ βρισκόταν στη ευρύτερη περιοχή του Σαρωνικού, παρουσίασε μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να επιστρέψει στο λιμάνι για αποκατάστασή του προβλήματος.

Στις 3:52 τα ξημερώματα αναχώρησε εκ νέου από το λιμάνι του Πειραιά, αλλά ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή τρία ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σύρου παρουσίασε εκ νέου μηχανική βλάβη στην ίδια μηχανή με αποτέλεσμα να προσεγγίσει εκτάκτως το λιμάνι του νησιού.

Στο πλοίο στο οποίο επιβαίνουν 314 επιβάτες, σαράντα τέσσερα 44 ΙΧ αυτοκίνητα, δύο δίκυκλα και έντεκα φορτηγά, απαγορεύτηκε ο απόπλους από τη Λιμενική Αρχή Σύρου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27