search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:02
MENU CLOSE

Σοκ για την Μαντόνα: Ο γιος της θέλει να ξεφύγει από την κυριαρχία της (Photos)

29.12.2015 14:38
Κάτι τρέχει με τη Μαντόνα: Ακύρωσε και δεύτερο σόου της - Media

Η ποπ σταρ πριν λίγες ημέρες έγραψε δημόσια στα social media ότι της λείπει ο ήλιος της ζωής της…

 

Η ποπ σταρ πριν λίγες ημέρες έγραψε δημόσια στα social media ότι της λείπει ο ήλιος της ζωής της. Αναφερόταν στον γιο της, τον 15χρονο Ρόκο, ο οποίος πέρασε τα Χριστούγεννα με τον πατέρα του, τον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι. Παρόλο που η Μαντόνα είχε μαζί της τα άλλα τρία της παιδιά, δεν έκρυψε πόσο της λείπει ο Ρόκο.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο νεαρός δε θέλει να επιστρέψει στο σπίτι της μητέρας του στη Νέα Υόρκη. Όχι ότι δεν έχουν καλές σχέσεις. Μέχρι την θρησκεία της την Καμπάλα έχει ασπαστεί.  Αλλά θέλει να ξεφύγει από την κυριαρχία της μητέρας του, η οποία είναι εξουσιαστική. Του λέει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει και τον κατευθύνει συνεχώς. Και απ’ ότι φαίνεται, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, ο μικρός, που βρίσκεται στην εφηβεία, κάνει την επανάσταση του. 

Η Μαντόνα έχει μεγάλη αδυναμία στον Ρόκο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:00