search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:15
MENU CLOSE

«Ζωντανεύοντας το Αστέρι σου» στην Πλατεία Κοτζιά

29.12.2015 16:20
«Ζωντανεύοντας το Αστέρι σου» στην Πλατεία Κοτζιά - Media
Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων διοργανώνουν το παιδικό εργαστήριο δημιουργίας κινούμενης εικόνας (animation) «Ζωντανεύοντας το Αστέρι σου»

 

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων διοργανώνουν το παιδικό εργαστήριο δημιουργίας κινούμενης εικόνας (animation) «Ζωντανεύοντας το Αστέρι σου», στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων «Η Αθήνα Γιορτάζει».

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να σχεδιάσουν και να συνθέσουν τις πρώτες τους κινούμενες δημιουργίες, μαθαίνοντας με τη βοήθεια έμπειρων animators τα μυστικά της κινούμενης εικόνας. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6–10 ετών και τους προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να «ταξιδέψουν» από την αρχή της δημιουργίας του σχεδίου έως τη σύνθεση της κίνησης. Παράλληλα, τα παιδιά ζωγραφίζουν και παίρνουν μαζί τους το Χριστουγεννιάτικο Αστέρι τους.

 

Ημερομηνίες Διεξαγωγής
Έως 01 Ιανουαρίου 2016

Ώρες Λειτουργίας
10:00 – 18:00

Διάρκεια Εργαστηρίου 
30 λεπτά

Χώρος Διεξαγωγής 
Πλατεία Κοτζιά

Είσοδος Ελεύθερη

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:15