search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:01
MENU CLOSE

Ο Ραχόι απευθύνει έκκληση για συμμαχίες

29.12.2015 16:32
Ο Ραχόι απευθύνει έκκληση για συμμαχίες - Media

O πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι, το κόμμα του οποίου έχασε την αυτοδυναμία στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, δήλωσε σήμερα ότι συνεχίζει να ελπίζει ότι θα καταφέρει να συγκεντρώσει την πλειοψηφία προκειμένου να κυβερνήσει την χώρα του παρά την άρνηση που προτάσσουν άλλα κόμματα.

 

O πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι, το κόμμα του οποίου έχασε την αυτοδυναμία στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, δήλωσε ότι συνεχίζει να ελπίζει ότι θα καταφέρει να συγκεντρώσει την πλειοψηφία προκειμένου να κυβερνήσει την χώρα του παρά την άρνηση που προτάσσουν άλλα κόμματα.

Ταυτόχρονα επανέλαβε το άνοιγμά του προς τους πολιτικούς του αντιπάλους απευθύνοντάς τους έκκληση να στηρίξουν μια κυβέρνηση που θα υπερασπιστεί την ενότητα της Ισπανίας.

«Το λογικότερο και αυτό που ανταποκρίνεται περισσότερο στη βούληση των Ισπανών πολιτών είναι να σχηματιστεί μια κυβέρνηση που θα έχει μια ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία η οποία θα μπορέσει να κυβερνήσει, θα εμπνέει εμπιστοσύνη στην Ισπανία και στο εξωτερικό και η οποία θα προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά στο σύνολο των οικονομικών παραγόντων και στο σύνολο των συμπατριωτών μας» υπογράμμισε ο Μαριάνο Ραχόι κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24