search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:44
MENU CLOSE

Άσχημα νέα για τους συντελεστές εκπομπής που «κόβει» το Mega

30.12.2015 10:16
Άσχημα νέα για τους συντελεστές εκπομπής που «κόβει» το Mega - Media
 
Τίτλοι τέλους πέφτουν για την εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού, «Τι ΝέỨπου παρουσιάζουν οι Κώστας Γιαννακίδης και Δέσποινα Βλεπάκη.

 

Τίτλοι τέλους πέφτουν για την εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού, «Τι ΝέỨπου παρουσιάζουν οι Κώστας Γιαννακίδης και Δέσποινα Βλεπάκη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του newsit.gr τα στελέχη του σταθμού ανακοίνωσαν στους συντελεστές της εκπομπής ότι η εκπομπή «κόβεται» καθώς τα νούμερα τηλεθέασης ήταν λιγότερο από ικανοποιητικά.

Tα στελέχη του MEGA, όπως συμπληρώνει το δημοσίευμα, αποφάσισαν η εκπομπή «Τι νέα;» να μην επιστρέψει το 2016 στο τηλεοπτικό τοπίο. Η -σύμφωνα με το δελτίο Τύπου- «χιουμοριστική προσέγγιση» του Κώστα Γιαννακίδη και της Δέσποινας Βλεπάκη δεν έτυχε της θετικής ανταπόκρισης των τηλεθεατών και έτσι τα στελέχη του MEGA αποφάσισαν η εκπομπή να ρίξει οριστικά τίτλους τέλους.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ορισμένα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων υποστηρίζουν ότι η εκπομπή δεν πρέπει να «κοπεί» και να δοθεί χρόνος στους παρουσιαστές να την «χτίσουν». Οι περισσότεροι όμως υποστηρίζουν ότι τα… θεμέλιά της έχουν υποστεί ανεπανόρθωτες… ζημιές και δύσκολα θα πειστούν οι τηλεθεατές να μπουν σε αυτήν, οπότε είναι καλύτερο να αποσυρθεί τώρα, την εορταστική περίοδο και να ξεχαστεί η παρουσία και κακή πορεία της, από το να επανέλθει και να «κοπεί» οριστικά σε έναν μήνα. Έτσι θεωρείται σίγουρο ότι τα νέα για την εκπομπή «Τι νέα;» είναι δυσάρεστα για τους συντελεστές της.

Πηγή: newsit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:38