search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:56
MENU CLOSE

«Μπαμ» από τον Παναθηναϊκό – Υπέγραψε ο Μέστο

31.12.2015 13:13
«Μπαμ» από τον Παναθηναϊκό – Υπέγραψε ο Μέστο - Media

Το… ιταλικό «μπαμ» για τον Παναθηναϊκό, έγινε! Ένας ποδοσφαιριστής με σπουδαία καριέρα στη Serie A, ο Τζιαντομένικο Μέστο, θα φοράει από εδώ και πέρα τη φανέλα με το τριφύλλι.

 

Το… ιταλικό «μπαμ» για τον Παναθηναϊκό, έγινε! Ένας ποδοσφαιριστής με σπουδαία καριέρα στη Serie A, ο Τζιαντομένικο Μέστο, θα φοράει από εδώ και πέρα τη φανέλα με το τριφύλλι.

Ο διεθνής Ιταλός δεξιός φουλ μπακ έφτασε κάτω από απόλυτη μυστικότητα στην Αθήνα, διαπραγματεύτηκε με τους ανθρώπους του ΠΑΟ, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ξεκινάει αμέσως προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Αντρέα Στραματσόνι!

Έτσι, ο Παναθηναϊκός «απαντάει» με εντυπωσιακό τρόπο στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε στη δεξιά πλευρά της άμυνάς του λόγω της αδυναμίας του Βέμερ, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, να αποδώσει τα προσδοκώμενα.

Αναλυτικά, η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του Μέστο αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Ιταλού αμυντικού Τζιαντομένικο Μέστο. Ο Μέστο, παρουσία των μάνατζερς του Αντρέα Μορέτι και Μπρούνο Τσιρίλο, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2017.

Ο Μέστο γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1982 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα 16 του χρόνια στη Ρετζίνα. Το 2000 πήγε δανεικός στην Κρεμονέζε και το 2001 στη Φερμάνα. Το 2002 επέστρεψε στη Ρετζίνα όπου πλέον καθιερώθηκε στο αρχικό σχήμα. Το 2003 κλήθηκε στην Εθνική Ιταλίας κάτω των 21 ετών με την οποία κατέκτησε το Euro την ίδια χρονιά, παίζοντας ως βασικός. Το 2005 κλήθηκε και κατέγραψε δύο συμμετοχές. Το 2007 μεταπήδησε στην Ουντινέζε και ένα χρόνο μετά πήρε μετεγγραφή στη Τζένοα. Με τη φανέλα της κατέγραψε και έξι συμμετοχές στο Εuropa League. Το 2012 τον απέκτησε η Νάπολι όπου έπαιξε μεταξύ άλλων σε τρία παιχνίδια του Champions League και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Europa League. Το καλοκαίρι του 2015 έμεινε ελεύθερος».

 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:56