search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:49
MENU CLOSE

Πρόσφυγας έφτασε σώα στη Λέσβο και μόλις πάτησε στο νησί πέθανε

02.01.2016 16:01
Χρήμα στο... πηγάδι κατά της μετανάστευσης - Εξαιρετικά αμφίβολο αν τα ευρωπαϊκά κονδύλια πιάνουν τόπο στον περιορισμό της - Media

Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από σοβαρό καρδιακό νόσημα

 

Πρόσφυγας από τη Συρία άφησε το πρωί την τελευταία της πνοή στην ακτή της Κρατήγου, νότια της πόλης της Μυτιλήνης, αμέσως μετά την άφιξη της με μία από τις βάρκες που μετακινούνται πρόσφυγες και μετανάστες στη Λέσβο από τις απέναντι ακτές.

Η 60χρονη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από σοβαρό καρδιακό νόσημα και η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε από τις κακές καιρικές συνθήκες σε συνδυασμό με την κακουχία του ταξιδιού.

Εξάλλου χθες έγινε η ταφή του εξάμηνου βρέφους που είχε πεθάνει την περασμένη Τετάρτη στον καταυλισμό προσφύγων στον Καρά Τεπέ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε πρόβλημα στους πνεύμονες του βρέφους.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:48