search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:03
MENU CLOSE

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Χάθηκαν 6 εκδρομείς στη χιονισμένη Πάρνηθα – Ανάμεσα τους 4 παιδιά – τεράστια επιχείρηση της ΕΜΑΚ

02.01.2016 19:03
Με ένα τρισεκατομμύριο καινούργια δέντρα  θα μπορούσαμε να «φρενάρουμε» την κλιματική  αλλαγή - Media

Πρόκειται για 2 άνδρες και 4 παιδιά που βρίσκονται μέσα στο σκοτάδι χαμένοι στα δάση της Πάρνηθας. Η θερμοκρασία πέφτει αλλά όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

 

Δύο άνδρες και 4 παιδιά βρίσκονται μέσα στο σκοτάδι χαμένοι στα δάση της Πάρνηθας. Η θερμοκρασία πέφτει αλλά όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Οι εκδρομείς αποφάσισαν να πάνε για πεζοπορία στο βουνό, όμως χάθηκαν καθώς επέστρεφαν ενώ έπεφτε και ο ήλιος και η ορατότητα ήταν περιορισμένη.

Οι θερμοκρασίες είναι εξαιρετικά χαμηλές όμως το ευχάριστο είναι όλοι τους είναι καλά στην υγεία τους με καλό ηθικό και επικοινωνούν μέσω κινητών τηλεφώνων με την ΕΜΑΚ. Δίνουν έτσι στοιχεία που θα βοηθήσουν τον εντοπισμό τους.

Την ίδια στιγμή που το θρίλερ στην Πάρνηθα είναι σε εξέλιξη, άνδρες της ΕΜΑΚ, χτενίζουν το βουνό προκειμένου να εντοπίσουν την 6μελή οικογένεια.

Το πρόβλημα είναι όπως λένε οι επικεφαλής της επιχείρησης, η οικογένεια να βρεθεί όσο το συντομότερο δυνατόν, διότι κάθε λεπτό που περνάει στο χιονισμένο βουνό, ή θερμοκρασία πέφτει όλο και πιο πολύ. 

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, πρόκειται για δύο άνδρες με τα παιδιά τους, που είχαν πάει εκδρομή στην περιοχή Σκίπιζα της Πάρνηθας.
 
Η σύζυγος του ενός, επειδή αργούσαν να εμφανιστούν, επικοινώνησε με τον άνδρα της στο κινητό τηλέφωνο γύρω στις 6 το απόγευμα, ο οποίος την ενημέρωσε για τον αποπροσανατολισμό τους. Η γυναίκα ειδοποίησε την άμεση δράση και από τις 6.30 το απόγευμα έχει μεταβεί στην περιοχή κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το οποίο επικοινωνεί με τους δύο άνδρες και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό των αγνοουμένων.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15