search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:16
MENU CLOSE

Τέλος στο πρωτοχρονιάτικο θρίλερ: εντοπίστηκαν σώοι οι 2 πατέρες και τα 4 παιδιά τους που χάθηκαν στη χιονισμένη Πάρνηθα.

02.01.2016 19:31
Τέλος στο πρωτοχρονιάτικο θρίλερ: εντοπίστηκαν σώοι οι 2 πατέρες και τα 4 παιδιά τους που χάθηκαν στη χιονισμένη Πάρνηθα. - Media

Οι 2 άνδρες με τα 4 παιδιά τους εντοπίστηκαν πριν από λίγα λεπτά από ομάδα της ΕΜΑΚ. 

 

Οι 2 άνδρες με τα 4 παιδιά τους εντοπίστηκαν πριν από λίγα λεπτά από ομάδα της ΕΜΑΚ.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, είχαν πάει εκδρομή στην περιοχή Σκίπιζα της Πάρνηθας.

Οι δύο άνδρες και τα 4 παιδιά βρίσκονταν μέσα στο σκοτάδι χαμένοι στα δάση της Πάρνηθας. Η θερμοκρασία έπεφτε κάτω από το μηδέν αλλά μέσω των κινητών που επικοινωνούσαν είπαν ότι όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Οι εκδρομείς αποφάσισαν να πάνε για πεζοπορία στο βουνό, όμως χάθηκαν καθώς επέστρεφαν ενώ έπεφτε ο ήλιος και η ορατότητα ήταν περιορισμένη.

Οι θερμοκρασίες είναι εξαιρετικά χαμηλές όμως το ευχάριστο ήταν πως όλοι τους είναι καλά στην υγεία τους με καλό ηθικό. Επικοινωνούσαν μέσω κινητών τηλεφώνων με την ΕΜΑΚ και έδιναν στοιχεία που βοήθησαν στον εντοπισμό τους

Την ίδια στιγμή που το θρίλερ στην Πάρνηθα ήταν σε εξέλιξη, άνδρες της ΕΜΑΚ, χτένιζαν το βουνό προκειμένου να τους εντοπίσουν.

Το πρόβλημα ήταν να βρεθούν το συντομότερο δυνατόν, διότι κάθε λεπτό που περνούσε  στο χιονισμένο βουνό, ή θερμοκρασία έπεφτε όλο και πιο πολύ.

Η σύζυγος του ενός, επειδή αργούσαν να εμφανιστούν, επικοινώνησε με τον άνδρα της στο κινητό τηλέφωνο γύρω στις 6 το απόγευμα, ο οποίος την ενημέρωσε για τον αποπροσανατολισμό τους. Η γυναίκα ειδοποίησε την άμεση δράση και από τις 6.30 το απόγευμα έχει μεταβεί στην περιοχή κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το οποίο επικοινωνεί με τους δύο άνδρες

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50