27/01/2020 15:27:11

Λαφαζάνης: Σκανδαλώδες το ξεπούλημα του Αστέρα Βουλιαγμένης

Λαφαζάνης: Σκανδαλώδες το ξεπούλημα του Αστέρα Βουλιαγμένης - Media

 

Για «απαράδεκτο ξεπούλημα» του Αστέρα Βουλιαγμένης κάνει λόγο σε δήλωσή του ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, καταγγέλλοντας ότι πρόκειται για πρωτοφανές σκάνδαλο, για το οποίο «θα αναζητηθούν και θα αποδοθούν όχι μόνο οι πολιτικές αλλά και οι ποινικές ευθύνες, οι οποίες είναι απαράγραπτες».

Ο κ. Λαφαζάνης καταγγέλλει την κυβέρνηση και το «αμαρτωλό», όπως το χαρακτηρίζει, ΤΑΙΠΕΔ, που «παραμονή πρωτοχρονιάς και στα μουλωχτά», υπέγραψαν τη νέα συμφωνία με την οποία «ξεπουλιέται για ένα ''κομμάτι ψωμί'' και με στόχο την τσιμεντοποίηση του, ο Αστέρας της Βουλιαγμένης, ένας παραθαλάσσιος χώρος, εγγύς των Αθηνών, απείρου φυσικού κάλους, από τους ομορφότερους της Μεσογείου», ... «και μάλιστα με ευτελέστατο τίμημα, που μόλις ξεπερνάει τα 1.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο».

«Το μέγα αυτό σκάνδαλο, το οποίο έρχεται μετά και το ξεπούλημα των περιφερειακών αεροδρομίων και τη μια προσφορά για τη φωτογραφική χαριστική μεταβίβαση του λιμανιού του Πειραιά, δείχνει ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει κανένα φραγμό και όριο στην εκποίηση και παράδοση της χώρας στα πιο άγρια ξένα κερδοσκοπικά συμφέροντα και μάλιστα τρίτων κρατών. Είναι πρωτοφανές η κυβέρνηση Τσίπρα και το αμαρτωλό ΤΑΙΠΕΔ να θεωρούν ως μεταρρύθμιση τη μεταβίβαση και μάλιστα με χαριστικό τίμημα, στρατηγικών επιχειρήσεων, στρατηγικών υποδομών και στρατηγικών ακινήτων φιλέτων σε κρατικές επιχειρήσεις τρίτων χωρών. Διότι ο Αστέρας της Βουλιαγμένης μεταβιβάζεται-χαρίζεται σε κρατικά funds του Κουβέιτ, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και σε τουρκικά οικονομικά συμφέροντα» προσθέτει στη δήλωσή του ο επικεφαλής της ΛΑΕ και καταλήγει τονίζοντας:

«Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν αναγνωρίζουμε καμιά πολιτική εξουσιοδότηση, καμιά νομιμότητα και κανένα τετελεσμένο για τέτοιου είδους απαράδεκτες και σκανδαλώδεις εκποιήσεις, φωτογραφικού και χαριστικού χαρακτήρα και τονίζουμε ότι για αυτά τα πρωτοφανή σκάνδαλα θα αναζητηθούν και θα αποδοθούν όχι μόνο οι πολιτικές αλλά και οι ποινικές ευθύνες, οι οποίες είναι απαράγραπτες».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.