search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:18
MENU CLOSE

Τον τρόλαραν άγρια για το βάρος του και έχασε 76 κιλά (Photos)

04.01.2016 07:07
Τον τρόλαραν άγρια για το βάρος του και έχασε 76 κιλά (Photos) - Media
 
Ο 26χρονος όταν ενθουσιασμένος βρέθηκε πάνω στους ώμους του φίλου του σε μουσικό φεστιβάλ στην Αυστραλία, δεν περίμενε ότι η φωτογραφία θα γινόταν viral και ότι θα δεχόταν άγριο τρολάρισμα για τα κιλά του.

 

Ο 26χρονος όταν ενθουσιασμένος βρέθηκε πάνω στους ώμους του φίλου του σε μουσικό φεστιβάλ στην Αυστραλία, δεν περίμενε ότι η φωτογραφία θα γινόταν viral και ότι θα δεχόταν άγριο τρολάρισμα για τα κιλά του.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία «μοιράστηκε» στο διαδίκτυο περισσότερο από 30.000 φορές και τα σχόλια για τον 26χρονο Paul Moore δεν ήταν καθόλου… κολακευτικά.

«Τα σχόλια ήταν απαίσια» λέει ο 26χρονος Ιρλανδός και προσθέτει ότι τον έπιασε μανία για να τα διαβάσει όλα, ακόμη κι αν τον αναστάτωναν και τον στεναχωρούσαν πολύ.Μάλιστα η φωτογραφία δημοσιεύθηκε με τη λεζάντα για τον “άνθρωπο γερανό” που μπορεί να σηκώνει στους ώμους του τόσο πολύ βάρος.

«Στην αρχή με πήρε από κάτω και μου προκάλεσαν κατάθλιψη, όμως σκέφτηκα να προσπαθήσω να κάνω κάτι θετικό για τον εαυτό μου» είπε ο Paul στην Daily Mail.

Ο 26χρονος ξεκίνησε δίαιτα και σε 8 μήνες έχασε περισσότερα από 76 κιλά.

Μιλώντας για αυτή τη φωτογραφία, μετά την εντυπωσιακή απώλεια βάρους λέει ότι ποτέ δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο χοντρός ήταν μέχρι που είδε αυτή τη φωτογραφία.

Ο Paul λέει ότι σήμερα νιώθει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό του και του αρέσει να αγοράζει ρούχα και προσθέτει ότι σήμερα του φαίνεται τρελό ότι φορούσε τόσο μεγάλα μεγέθη ρούχων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33