search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:26
MENU CLOSE

Βρέθηκαν νεκροί οι δυο αγνοούμενοι στο Μεσολόγγι (Photos)

04.01.2016 10:26
Βρέθηκαν νεκροί οι δυο αγνοούμενοι στο Μεσολόγγι (Photos) - Media

Νεκροί μέσα στο αμάξι βρέθηκαν οι δυο άτυχοι άνδρες, ο Βασίλης Γρατσάνης και ο Ιωάννης Κορδώσης, οι οποίοι αγνοούνται από το βράδυ της Παρασκευής.

 

Νεκροί μέσα στο αμάξι βρέθηκαν οι δυο άτυχοι άνδρες, ο Βασίλης Γρατσάνης και ο Ιωάννης Κορδώσης, οι οποίοι αγνοούνταν από το βράδυ της Παρασκευής.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε λίγο πριν από τις 12:00 σε ένα κανάλι στην περιοχή Κατοχή Μεσολογγίου.

Ειδικότερα, εντοπίστηκε στην επαρχιακή οδό Αιτωλικού – Αστακού, στο ύψος της Κατοχής, σε αυλάκι βάθους έξι μέτρων που περιείχε νερό ύψους τουλάχιστον δύο μέτρων που ήταν καλυμμένο από βλάστηση (καλαμιές κ.λ.π. ), το αυτοκίνητο του 35χρονου, το οποίο είχε εκτραπεί της πορείας του και ανατραπεί.

Στη συνέχεια άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου απεγκλώβισαν από το αυτοκίνητο και ανέσυραν τις σορούς των δύο ανδρών.

Σημειώνεται ότι, για τους δύο άνδρες είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 18.00 ώρα της 01-01-2016, στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού, από συγγενικά τους πρόσωπα, καθώς είχαν αναχωρήσει από παραμονή πρωτοχρονιάς αργά το βράδυ και έκτοτε δεν είχαν επικοινωνήσει μαζί τους.

Για τη διακρίβωση των συνθηκών θανάτου των δύο ανδρών, ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού, το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Οι φωτογραφίες είναι από το aixmi-news.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:24